Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Ce stim pana acum despre vaccinurile permise in UE

Playtech Playtech,
Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Ce stim pana acum despre vaccinurile permise in UE

In prezent sunt trei vaccinuri autorizate in Uniunea Europeana, anti-COVID. Este vorba despre vaccinul de la Pfizer BioNTech, primul autorizat si despre cel produs de compania Moderna, cel de-al doilea autorizat. Altreilea vaccin anti-COVID este cel Universitatii Oxford AstraZeneca. Iata cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID Cel . continuă pe Playtech

PSD vrea ca Primaria Capitalei sa preia cele 4 spitale din Sectorul 1. Gabriela Firea: Vom merge inclusiv in justitie daca nu vom putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor PNL, USR-PLUS si PMP (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedinta PSD, a anuntat ca social-democratii vor merge inclusiv in justitie daca nu vor putea opri decizia aberanta a primarului Clotilde Armand si a consilierilor locali ai.

Sorin Cimpeanu, dupa scoala online: Calitatea actului educational a scazut foarte mult. Pierderile sunt mari si foarte mari. E greu de crezut ca vom putea recupera tot

Ministrul educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie. Acesta a adaugat ca pierderile sunt foarte mari, fiind diferente intre scoli, clase si elevi si este foarte greu de crezut ca va putea fi tot recuperat.

Cand ar putea sa revina viata la normalitate. Anuntul lui Raed Arafat, asteptat cu nerabdare de romani

Nimic nu va mai fi la fel! Auzim din ce in ce mai des aceasta fraza, mai ales dupa declansarea pandemiei. La nivel mondial cazurile de decese in urma infectarilor cu COVID-19 a crescut dramatic. Normalitatea, asa cum o stiam, va fi cu totul alta, chiar daca Raed Arafat anunta ieri, intr-un interviu, ca lucrurile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )