Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cand vor avea loc Jocurile Olimpice in 2021

Online Sport Online Sport,
Cand vor avea loc Jocurile Olimpice in 2021

Jocurile Olimpice de Vara au fost reprogramate pentru anul viitor in contextul pandemiei de coronavirus si se vor disputa intr-un interval inca neoficial. continuă pe Online Sport

Epidemiologul Geza Molnar anunta cand vom avea un vaccin valid. Este vina noastra pentru acest virus!

Pandemia de COVID-19 zguduie lumea. Combaterea noului coronavirus a determinat adoptarea de masuri fara precedent in zeci de tari. Pe 24 martie, presedintele Klaus Iohannis a declarat carantina totala in Romania. in lipsa unui vaccin, a unui medicament specific, singura solutie pentru a ne tine la distanta de virusul mortal ramane respectarea masurilor de siguranta.

Monica Anisie, anunt oficial despre anul scolar. Cand reincep, de fapt, cursurile

Ministrul Educatiei lamureste cum stau lucrurile in scoli. Declaratii in cateva minute. Cand reincepe scoala? Exista riscul ca anul scolar sa fie inghetat? Care sunt implicatiile inghetarii anului scolar? Despre cursurile desfasurate online. in ce conditii vor avea loc examenele nationale? Sunt tot atatea intrebari la care ministrul Educatiei va raspunde astazi. in zilele .

Nelu Tataru: Vom asigura aparatura si echipamentele de protectie, iar medicii vor avea intaietate la testare. Vor veni saptamani si mai grele

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, vineri, ca personalul medical va fi testat cu prioritate pentru a vedea daca s-a infectat cu coronavirus, subliniind ca vor veni saptamani si mai grele si vor aparea cazuri critice.

Firea a explicat cand vor fi testati bucurestenii: 10.000 de oameni, in primul val

Gabriela Firea a vorbit despre ce va insemna testarea bucurestenilor, dar mai ales cand ar putea incepe. Totusi, spre deosebire de ce credeai la inceput, demersul nu va fi chiar cel mai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )