Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

Playtech Playtech,
Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, apel catre ministere: Mobilizati echipele ca sa aducem la forma semi-finita structura programelor si alocarea fondurilor europene. De cand suntem la guvernare, am absorbit peste 2,6 miliarde de euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la toate ministerele, in debutul sedintei de Guvern de joi, sa mobilizeze echipele de lucru pentru a aduce la forma semi-finita Programul national de rezilienta si re.

Ludovic Orban: Nu ne intoarcem la starea de urgenta - situatia este sub control

Starea de urgenta ar putea fi data uitarii, potrivit premierului Ludovic Orban. Romanii nu vor mai fi nevoiti sa ramana inchisi in casa, ca in primele doua luni de la debutul pandemiei, chiar daca inregistram zilnic peste 1. 000 de cazuri de coronavirus. Este asigurarea data, vineri, de Orban, care sustine ca in acest moment nimeni dintre specialistii Guvernului nu se gandeste la un nou lock-down.

Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nici nu se pune problema unei amanari a alegerilor locale din 27 septembrie, asa cum cer liderii PSD. Potrivit premierului, demersul social-democratilor este doar o in.

Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nici nu se pune problema unei amanari a alegerilor locale din 27 septembrie, asa cum cer liderii PSD. Potrivit premierului, demersul social-democratilor este doar o in.

24 de scoli din Capitala incep cursurile exclusiv online. Ludovic Orban atentioneaza

Peste 100 de scoli din 43 de localitati vor incepe scolile in scenariul rosu. 24 de unitati de invatamant in aceasta situatie sunt din Capitala. Iar astazi va incepe distributia celor 82. 000 de tablete achizitionate de Ministerul Educatiei. Ludovic Orban atentioneaza autoritatile sa faca rapid achizitiile pentru ca elevii sa aiba acces pana luni la tehnologia necesara pentru scoala.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL, castigarea alegerilor. Avem un avans de 9-10 procente in fata socialistilor (VIDEO)

Liberalii se arata increzatori in privinta scorului pe care il vor obtine la alegerile din acest an. Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca obiectivul PNL este castigarea atat a alegerilor locale, cat s.

TRAIAN BASESCU: Cat pot sa mai cred in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban?

Candidatul PMP la Primaria Capitalei Traian Basescu a afirmat, intrebat daca PMP ar face alianta cu PNL si chiar UDMR dupa alegerile parlamentare, ca nu mai crede in acest rebut politic care se numeste Ludovic Orban. El a adaugat ca nimeni nu il mai crede pe acest gogosar incompetent care a devenit si premier, scrie News.

Ludovic Orban: Romania va beneficia in urmatorii cel putin sapte ani, daca nu si mai mult, de oportunitati pe care nu le-a mai avut in ultima perioada

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca Romania este o tara din ce in ce mai atractiva pentru partenerii internationali. in al doilea rand, spune el, tara noastra va beneficia de finantare cum nu a .

Ludovic Orban a fost luat la rost de o vanzatoare. Premierul s-a incurcat in explicatii si a incercat sa plece

Ludovic Orban a fost luat la rost de o vanzatoare dintr-un magazin din Ramnicu Valcea. Premierul era intr-o vizita electorala si a decis sa discute direct cu oamenii, intrand in mai multe magazine.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Discutam niste masuri sa mai reducem din restrictii, sa permitem manifestatiile in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a vorbit, din nou, vineri, despre prelungirea starii de alerta, precizand ca sunt luate in calcul si noi masuri de relaxare. intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu-Severin, seful.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )