Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cand vor merge membrii Comisiei Parlamentare la Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Cand vor merge membrii Comisiei Parlamentare la Rosia Montana.

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii, transmite B1. ro. Citeste si Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta Reprezentantii comisiei spun ca vor discuta, miercuri, atat cu sindicatele cat si cu ONG-urile din zona. Citeste si Oltean: Rosia Montana, cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern Liberalii au anuntat deja ca vor vota . continuă pe România Liberă

Cand vor merge membri Comisiei Parlamentare la Rosia Montana.

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii, transmite B1. ro. Chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota impotriva proiectului. Controversele nu se sting insa. Un document din 2007 arata relatia veche dintre Fundatia Soros si Academia Romana, iar Asociatia Alburnus Maior a anuntat deja ca nu va participa la lucrarile Comisiei Parlamentare Marti seara dupa audierile din Ocmiei, .

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea care este situatia si ce pretentii au localnicii

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii. Si chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota.

Membrii comisiei parlamentare vor merge la Rosia Montana pentru a vedea care este situatia si ce pretentii au localnicii (VIDEO)

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii. Si chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota.

Ce au declarat membrii Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana.

Prima sedinta a Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana va avea loc, miercuri, la pranz, membrii acesteia urmand sa decida daca vor face si o vizita la fata locului. Iata ce au declarat membrii Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana, conform Mediafax: Florin Iordache PSD) a declarat ca, din punctul sau de vedere, o deplasare a comisiei la Rosia Montana este necesara pentru a se vedea ce implicatii are proiectul. Este .

UPDATE. Parlamentul a aprobat constituirea Comisiei pentru Rosia Montana

Parlamentul a aprobat, marti, constituirea Comisiei speciale pentru proiectul Rosia Montana. Update 18. 20 - Parlamentarii au aprobat, marti, in sedinta de plen comun, cu 311 voturi pentru, 5.

Presedintelele Comisiei pentru Rosia Montana va fi senatorul PSD Darius Valcov

Presedintelele Comisiei speciale privind proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana va fi senatorul PSD Darius Valcov, si nu Iulian Iancu, asa cum se auzise initial. Deputatul PSD.

Parlamentul aproba constituirea Comisiei pentru Rosia Montana

Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au aprobat, marti, constituirea Comisiei speciale privind proiectul de lege care reglementeaza inclusiv exploatarea de la Rosia Montana, a anuntatsenatorul PSD.

Prima sedinta a Comisiei pe Rosia Montana, miercuri; parlamentarii decid daca merg la ...

Prima sedinta a Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana va avea loc, miercuri, la pranz, membrii acesteia urmand sa decida daca vor face si o vizita la fata locului, transmite Mediafax. Comisia a fost constituita, marti, prin votul plenului reunit, iar din aceasta fac parte parlamentari PSD, PNL, PC, UDMR, PPDD si de la minoritati. Democrat-liberalii au refuzat sa-si desemneze membri in comisie. Prima reuniune a membrilor comisiei va avea loc miercuri, la ora .

Glavan: Presedintele comite o eroare de intelegere economica atunci cand afirma ca BNR poate sa cumpere aurul de la Rosia Montana fara ca cetatenii Romaniei sa suporte costul

Presedintele a venit luni seara cu o propunere interesanta, accea ca BNR sa cumpere aurul de la Rosia Montana: Asta este o avere pe care Romania o are in cel mai inalt grad! Important este s-o valorifice in favoarea ei! Vreau sa va spun un lucru, eu l-am mai spus dar nu l-a luat nimeni in considerare in analizele dumneavoastra, Romania nu are nicio problema ca indiferent cine exploateaza resursele de aur, spre exemplu, sa faca ca in tara sa ramana aurul pana la ultimul gram! Avem o rezerva de circa 36 de miliarde de euro, cu tot cu aur, din care avem si valoarea a 103 tone de aur. Nu ne opreste nimeni ca in loc de euro si dolari sa ne marim rezerva in aur, dar nu ne opreste absolut nimeni! Si intr-un mod extrem de convenabil!, a spus Presedintele, citat de profesorul de economie Bogdan Glavan pe blogul lui.

Badea: Am verificat pe HotNews cand au inceput protestele impotriva proiectului Rosia Montana si a mea. Iata ce spuneam eu atunci

Mircea Badea le-a marturisit telespectatorilor Antena 3, luni seara, ca de doua saptamani este sub asediu pe doua subiecte: Rosia Montana si cainii fara stapan. Vorbind despre primul asediu, cel legat de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )