Libnet.ro
UNICEF

01:05

Membrii comisiei parlamentare vor merge la Rosia Montana pentru a vedea care este situatia si ce pretentii au localnicii (VIDEO)

B1 B1,
Membrii comisiei parlamentare vor merge la Rosia Montana pentru a vedea care este situatia si ce pretentii au localnicii (VIDEO)

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii. Si chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota. continuă pe B1

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea care este situatia si ce pretentii au localnicii

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii. Si chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota.

Cand vor merge membrii Comisiei Parlamentare la Rosia Montana.

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii, transmite B1. ro. Citeste si Valean: Sunt impotriva proiectului Rosia Montana, pozitia PNL este cea corecta Reprezentantii comisiei spun ca vor discuta, miercuri, atat cu sindicatele cat si cu ONG-urile din zona. Citeste si Oltean: Rosia Montana, cel mai neconstitutional proiect de lege trimis Parlamentului de Guvern Liberalii au anuntat deja ca vor vota .

Ce au declarat membrii Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana.

Prima sedinta a Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana va avea loc, miercuri, la pranz, membrii acesteia urmand sa decida daca vor face si o vizita la fata locului. Iata ce au declarat membrii Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana, conform Mediafax: Florin Iordache PSD) a declarat ca, din punctul sau de vedere, o deplasare a comisiei la Rosia Montana este necesara pentru a se vedea ce implicatii are proiectul. Este .

Cand vor merge membri Comisiei Parlamentare la Rosia Montana.

Membrii comisiei parlamentare vor merge miercuri la Rosia Montana pentru a vedea exact care este situatia si ce pretentii au localnicii, transmite B1. ro. Chiar daca participa la dezbateri, liberalii au decis: vor vota impotriva proiectului. Controversele nu se sting insa. Un document din 2007 arata relatia veche dintre Fundatia Soros si Academia Romana, iar Asociatia Alburnus Maior a anuntat deja ca nu va participa la lucrarile Comisiei Parlamentare Marti seara dupa audierile din Ocmiei, .

Parlamentarii din comisia speciala vor merge la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis miercuri sa mearga peste o saptamana la fata locului. Vizita va dura doua zile. Stire in curs de.

Antonescu: PNL nu are ceva de impus liberalilor din Comisia speciala privind Rosia Montana.

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, vineri, ca PNL nu are ceva de impus liberalilor membri ai Comisiei speciale pentru Rosia Montana, el aratand ca faptul ca PNL va vota impotriva proiectului nu inseamna ca membrii PNL din Comisie nu se pot deplasa in zona, transmite Mediafax. Solicitat sa comenteze faptul ca parlamentarii membri ai Comisiei speciale merg la Rosia Montana, inclusiv parlamentarii PNL, in conditiile in care pozitia partidului asupra acestui subiect a fost exprimata prin .

Senatorul buzoian Constantin Popa face turul mitingurilor anti si pro Rosia Montana

Cea mai vehiculata tema din spatiul public al momentului, Rosia Montana, este speculata la maximum de staff-urile parlamentarilor. Este si cazul senatorului buzoian Constantin Popa care zilele acestea face naveta intre Bucuresti si Rosia Montana, pentru a se documenta, dupa cum precizeaza intr-un comunicat de presa trimis redactiilor locale.

Parlamentarii din Comisia speciala merg la Rosia Montana

Parlamentarii din Comisia speciala pentru proiectul de lege privind Rosia Montana au decis astazi sa mearga peste o saptamana la fata locului, conform surselor de presa.

UPDATE Prima sedinta a Comisiei pe Rosia Montana: membrii comisiei vor merge la Rosia Montana peste o saptamana

Prima sedinta a Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana are loc miercuri. Membrii acesteia au decis sa mearga miercurea viitoare la fata locului.

Prima sedinta a Comisiei pe Rosia Montana, miercuri; parlamentarii decid daca merg la ...

Prima sedinta a Comisiei parlamentare speciale pe proiectul de lege privind Rosia Montana va avea loc, miercuri, la pranz, membrii acesteia urmand sa decida daca vor face si o vizita la fata locului, transmite Mediafax. Comisia a fost constituita, marti, prin votul plenului reunit, iar din aceasta fac parte parlamentari PSD, PNL, PC, UDMR, PPDD si de la minoritati. Democrat-liberalii au refuzat sa-si desemneze membri in comisie. Prima reuniune a membrilor comisiei va avea loc miercuri, la ora .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )