Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cand se vor relaxa restrictiile impuse de COVID-19 si ce vor presupune acestea. Ministrul Sanatatii: Nu se deschid mall-urile!

Adevărul Adevărul,
Cand se vor relaxa restrictiile impuse de COVID-19 si ce vor presupune acestea. Ministrul Sanatatii: Nu se deschid mall-urile!

Relaxarea restrictiilor in Romania va fi facuta in momentul in care numarul de noi cazuri de coronavirus va fi in scadere, iar deciziile vor fi luate in functie de fiecare comunitate in parte. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca primeste propuneri de la comitetul stiintific, precizand ca nu se ia in calcul separarea varstnicilor de familii, asa cum a propus Streinu Cercel. continuă pe Adevărul

Canada si SUA isi prelungesc cu o luna restrictiile impuse la frontiere

Canada si Statele Unite au convenit sa-si prelungeasca - cu 30 de zile - restrictiile impuse la frontiere, in vederea unei limitari a raspandirii noului coronavirus, a anuntat in weekend premierul canadian Justin Trudeau, relateaza Reuters.

Portugalia intentioneaza sa renunte treptat la restrictiile impuse din cauza coronavirusului

Portugalia va renunta treptat incepand din mai la restrictiile impuse in vederea combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata premierul Antonio Costa.

Doctorul Alexandru Rafila dezvaluie cand vor putea sa iasa afara copiii. Parintii nu mai au foarte mult timp de asteptat

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, vine cu o veste imbucuratoare pentru copii, parinti si bunici. Acesta explica importanta miscarii si a iesitului la aer curat a doua categorii de varsta, in mod special: copiii si varstnicii. Pentru ca a trecut mai bine de o luna de cand copii nu s-au mai putut bucura .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )