Libnet.ro
UNICEF

18:00

Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore. Reactia sotiei cand a aflat ca barbatul e de negasit

Playtech Playtech,
Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore. Reactia sotiei cand a aflat ca barbatul e de negasit

Romanii sunt asteptati la vot, in data de 10 noiembrie 2019, iar un candidat la alegerile prezidentiale este asteptat acasa de sotie. Barbatul, disparut de 36 de ore. Politia in cauta. Reactia femeii cand a aflat ca este de negasit e surprinzatoare. Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore Primul tur in . continuă pe Playtech

Un candidat la alegerile prezidentiale a disparut. SPP a sesizat Politia

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut si este de negasit. SPP, cel care se ocu.

Cum arata, de fapt, buletinul de vot pentru Alegerile Prezidentiale 2019

Biroul Electoral Central a dat publicitatii o serie de imagini cu buletinul de vot pe care romanii il vor primi laalegerile prezidentialede duminica, 10 noiembrie. Pe acesta se regasesc toti ce 14 candidati inscrisi in cursa pentru Palatul Cotroceni, printre care se numara Klaus Iohannis, actualul sef de stat, fostul premier Viorica Dancila, Dan Barna, .

Un candidat la alegerile prezidentiale a disparut in miez de noapte. Politia il cauta. Sotia a reactionat surprinzator

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale din partea Neamului Romanesc, a disparut, la Cluj, cu trei zile inainte de scrutin, sustin surse judiciare pentru Adevarul. Peia a iesit din hotelul in care era cazat la ora 1. 00 noaptea, imbracat in costum, si a plecat pe jos. Nu a mai fost vazut. Politia si familia il cauta. Conform legii, ofiterii SPP trebuie sa asigure paza candidatilor doar in timpul activitatilor de campanie.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ultima dezbatere inainte de alegerile de duminica. Dezvaluirea care arunca in aer totul

Antena 3 gazduieste in aceasta seara ultima mare dezbatere inainte de alegerile prezidentiale de duminica, incepand cu ora 19. Invitatii lui Razvan Dumitrescu sunt Mircea Di.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 VREAU SA FIU PRESEDINTE! Prezidentia scoate un singur loc la concurs -14 candidati

156 de alegatori sunt asteptati sa se prezinte la urne, in cele 18. 748 de sectii de votare din tara, la alegerile prezidentiale, al caror prim tur de scrutin este programat duminica, 10 noiembrie.

ALERTA. Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut

IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre disparitia lui Ninel Peia, candidat la presedintia Romaniei. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza.

Candidatul Ninel Peia a disparut: Prezidentiabilul este de negasit dupa ce a plecat de la un hotel din Cluj

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut. Prezidentiabilul era cazat la un hotel din Cluj, iar ultima oara a fost surprins de camerele de supraveghere,.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 Borcanul cu loz in plic

Generatiile noi, vreau sa zic cei ce ridicara ochii la bunele si relele lumii, dupa 1990, nu mai au imaginea omului de pe strada, cu masuta si borcanul de loz in plic, care te indemna sa iti incerci norocul.

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a fost gasit. Se ruga la Putna

Ninel Peia, candidat la prezidentiale,a fost gasit, joi noaptea, la Manastirea Putna. Politistii din Cluj au fost sesizati despre disparitia candidatului la prezidentiale de Serviciul de Protectie si.

Vot disapora, alegeri prezidentiale 2019. Romanii din Noua Zeelanda se pregatesc sa mearga la vot

In cateva ore romanii din diaspora vor participa la votul pentru alegerile prezidentiale 2019. Primii care vor pune stampila pe vot vor fi romanii din Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde sectiile de votare de vor deschide de la ora 1. 00 noaptea ora Romaniei). Adevarul va va prezenta live rezultatele si prezenta la vot.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )