Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a fost gasit. Se ruga la Putna

Antena3 Antena3,
Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a fost gasit. Se ruga la Putna

Ninel Peia, candidat la prezidentiale,a fost gasit, joi noaptea, la Manastirea Putna. Politistii din Cluj au fost sesizati despre disparitia candidatului la prezidentiale de Serviciul de Protectie si. continuă pe Antena3

ALERTA. Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut

IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre disparitia lui Ninel Peia, candidat la presedintia Romaniei. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza.

Candidatul Ninel Peia a disparut: Prezidentiabilul este de negasit dupa ce a plecat de la un hotel din Cluj

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut. Prezidentiabilul era cazat la un hotel din Cluj, iar ultima oara a fost surprins de camerele de supraveghere,.

Un candidat la alegerile prezidentiale a disparut in miez de noapte. Politia il cauta. Sotia a reactionat surprinzator

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale din partea Neamului Romanesc, a disparut, la Cluj, cu trei zile inainte de scrutin, sustin surse judiciare pentru Adevarul. Peia a iesit din hotelul in care era cazat la ora 1. 00 noaptea, imbracat in costum, si a plecat pe jos. Nu a mai fost vazut. Politia si familia il cauta. Conform legii, ofiterii SPP trebuie sa asigure paza candidatilor doar in timpul activitatilor de campanie.

Un candidat la alegerile prezidentiale a disparut. SPP a sesizat Politia

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut si este de negasit. SPP, cel care se ocu.

Prezidentiabilul Ninel Peia, primele declaratii dupa ce a fost gasit de politisti: Fara Binecuvantarea parintelui, as fi renuntat la aceasta lupta

Prezidentiabilul disparut Ninel Peia a fost gasit. El se afla la Manastirea Putna. Vestea vine in contextul in careNinel Peiaa fost dat disparut, joi seara. Prezidentiabilul era cazat la un.

Ninel Peia, prima reactie dupa ce a fost gasit la Putna: Am mers la manastire pentru binecuvantare

Candidatul la presedintia Romaniei, Ninel Peia, a infirmat ca ar fi premeditat totul si ca ar fi fugit pentru a castiga notorietare. Acesta spune ca nu a fugit de ofiterii SPP si nu considera ca.

Candidatul la prezidentiale Ninel Peia, dat disparut de la un hotel din Cluj, a fost gasit la Manastirea Putna

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, dat disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost gasit joi noapte la Manastirea Putna.

Alerta: A disparut un candidat la prezidentiale Ninel Peia a plecat azi noapte de la hotel si nu a mai putut fi contactat

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat.

Ninel Peia a fost gasit la Manastirea Putna Prezidentiabilul fusese dat disparut joi seara

Ninel Peia, candidat din partea Partidului Neamul Romanesc, a fost gasit la Manastirea Putna, potrivit surselor g4media. ro. Vestea vine in contextul in care Ninel Peia a fost dat disparut, joi seara.

Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore. Reactia sotiei cand a aflat ca barbatul e de negasit

Romanii sunt asteptati la vot, in data de 10 noiembrie 2019, iar un candidat la alegerile prezidentiale este asteptat acasa de sotie. Barbatul, disparut de 36 de ore. Politia in cauta. Reactia femeii cand a aflat ca este de negasit e surprinzatoare. Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore Primul tur in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )