Libnet.ro
UNICEF

14:30

O candidata din Arges castiga primaria, luand locul tatalui ei

România Liberă România Liberă,
O candidata din Arges castiga primaria, luand locul tatalui ei

Anca-Alina Baciu, in varsta de 24 de ani, a castigat alegerile pentru functia de primar in comuna Co. continuă pe România Liberă

800 de buletine de vot au disparut in doua localitati din Arges

Cu o zi inainte de alegerile locale, 800 de buletine de vot au fost raportate lipsa in doua localitati din Arges. in localitatea Rucar, din judetul Arges lipsesc circa 400 de buletine de vot pe care.

Liberalul Vergil Chitac castiga Primaria Constanta la o diferenta de cateva mii de voturi de Stelian Ion de la USR-PLUS

Candidatul PNL la Primaria Constanta, Vergil Chitac, a castigat Primaria Constanta la o diferenta de aproximativ patru mii de voturi fata de candidatul USR-PLUS, Stelian Ion.

Vrancea: Misaila (PSD) castiga Primaria Focsani, devansandu-l pe ministrul Ion Stefan (PNL) - numaratoare paralela

Social-democratul Cristi Valentin Misaila a castigat un nou mandat pentru primaria municipiului Focsani dupa ce l-a devansat cu peste 1. 900 de voturi pe principalul contracandidat, ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, dupa numararea voturilor in 50 de sectii dintre cele 58, potrivit Agerpres.

VIDEO Rezultate alegeri locale 2020: Candidatul USR-PLUS Allen Coliban castiga Primaria Brasov cu peste 40% Liberalul George Scripcaru a fost 16 ani primar

Una din victoriile importante ale USR-PLUS la alegerile de duminica este la Brasov, unde liberalul George Scripcaru, primar de 16 ani, a pierdut in fata lui Allen Coliban. El a castigat Primaria Brasov cu peste 40% din voturi, potrivit rezultatelor finale ale Biroului Electoral Judetean Brasov.

VIDEO Dominic Fritz castiga Primaria Timisoara Victoria, sarbatorita in Piata Victoriei

Actualul primar Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru Primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR - PLUS). Am pierdut, este vointa timisorenilor, diferenta este mare, a declarat Robu, citat de tion. ro. Dominic Fritz si-a invitat sustinatorii in Piata Victoriei, pentru a sarbatori.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, pe punctul de a castiga Primaria Sectorului 5

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Cristian Bacanu, candidatul PNL-USRPLUS, si Cristian Popescu Piedone, de la Partidul Puterii Umaniste, sunt la egalitate, in continuare, in cursa pentru Primaria Sectorului 5,.

Scandal intr-un dispensar din Arges. Doctorita si fratele primarului, acuzati ca elibereaza adeverinte false pentru urna mobila (VIDEO)

Mai multe persoane s-au incaierat, sambata seara,intr-un dispensardinBarla, judetul Arges. Motivul scandalului a fost ca medicul de familie, impreuna cu fratele primarului ar fi eliberat ad.

Mediastandard.ro: Cum a reactionat presa la rezultatele exit-pollului din cursa pentru Primaria Capitalei

La ora 21:00, singurul exit-poll acreditat de BEC, al CURS-Avangarde, il dadea pe candidatul independent sustinut de PNL si USR-PLUS, Nicusor Dan, castigator la Primaria Capitalei. Mesajele de sustinere pentru candidatul Nicusor Dan au inceput sa curga, impreuna cu glumele la adresa social-democratei Gabriela Firea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )