Libnet.ro
UNICEF

01:05

Candidata Frantei pentru un post de comisar european are si ea probleme. Raspunsurile date pana acum nu au convins, asa ca Goulard va fi audiata si joi in PE

Hotnews Hotnews,
 Candidata Frantei pentru un post de comisar european are si ea probleme. Raspunsurile date pana acum nu au convins, asa ca Goulard va fi audiata si joi in PE

Propunerea de comisar european inaintata de Franta, Sylvie Goulard va avea de infruntat, joi, inca o audiere in Parlamentul European, scrie Politico, citand surse din PE. Decizia a fost luata miercuri dimineata la o intrunire a coordonatorilor comisiilor pentru industrie si piata interna. continuă pe Hotnews

Ponta, despre tradatorii motiunii de cenzura: Viorica Dancila i-a promis lui Marius Bota un post de comisar european

Dupa ce senatorul Marius Bota a semnat motiunea de cenzura si era cu un pas in Pro Romania, astazi a aparut informatia ca acesta a ramas fidel PSD-ului. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat marti seara ca Bota s-a razgandit in privinta motiunii dupa ce premierul i-ar fi promis un post de comisar european, apoi sef la ASF.

De ce mi-e rusine, ca galatean, ca Dan Nica a fost propunerea Romaniei pentru postul de comisar european

Initial, mi-a venit sa rad cand am auzit ca Dan Nica a fost propus, alaturi de Rovana Plumb, pentru postul de comisar european din partea Romaniei. Apoi m-a incercat un sentiment de revolta amestecat cu rusine pentru ca un asemenea personaj, care conduce de 22 de ani Galatiul spre dezastru, ar putea fi recompensat de partid cu o functie inalta in executivul Uniunii Europene.

Candidata Frantei la Comisia Europeana evita sa spuna daca demisioneaza automat in cazul in care ar fi pusa sub acuzare, in dosarul angajarilor fictive

Sylvie Goulard, desemnata de presedintele Macron pentru portofoliul de comisar european destinat Frantei, a refuzat sa spuna daca va demisiona sau nu in eventualitatea in care va fi pusa sub acuzare in dosarul.

Sylvie Goulard - reaudiata pentru postul de comisar european

Parlamentul European a decis sa cheme candidatul desemnat de presedintele Macron pentru pozitia de comisar european din partea Frantei, Sylvie Goulard, la o a doua audiere, anunta europarlamentarul Siegfried Muresan.

Dan Nica, a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european, a fost respins

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Ursula von der Leyen refuza cooptarea lui Dan Nica in echipa executivului european, a confirmat pentru Digi24 Mina Andreeva, purtator de cuvant al Comisiei Europene.

Premierul Viorica Dancila: Dan Nica nu a fost respins pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Dan Nica, nominalizat pentru postul de comisar european, nu a fost respins de Comisia Europeana.

Surse. Ce variante sunt pe masa pentru functia de comisar european dupa esecul Dan Nica. Motiunea de cenzura, decisiva si pentru Bruxelles. Cum va juca Iohannis

Luminita Odobescu, Siegfried Muresan, Emil Hurezeanu, Luca Niculescu sau Ana Birchall sunt numele luate in calcul de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de comisar european, in cazul in care Guvernul Dancila pica, sustin surse politice pentru Adevarul. Daca motiunea Opozitiei nu trece, PSD va veni cu o alta varianta interna - a treia -, fara sa-l consulte pe seful statului.

Dan Nica, respins de Comisia Europeana. Romania trebuie sa trimita o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ar fi respins si a doua propunere a Romaniei pentru postul de comisar european. Romania va fi nevoita astfel sa trimita o a treia propunere.

Dancila: Mergem pe a doua nominalizare pentru functia de comisar european, Dan Nica

Premierul Viorica Dancila a reiterat, luni, ca a trimis la Bruxelles doua nominalizari pentru functia de comisar european, iar, in conditiile in care Rovana Plumb a fost respinsa, a ramas valabila cea de-a do.

SIEGFRIED MURESAN: Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, duminica, la Focsani, ca Dan Nica, propus de PSD pentru functia de comisar european, nu va ajunge niciodata sa preia acest post pentru ca are mari probleme de integritate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )