Libnet.ro
UNICEF

21:45

SIEGFRIED MURESAN: Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIEGFRIED MURESAN: Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, duminica, la Focsani, ca Dan Nica, propus de PSD pentru functia de comisar european, nu va ajunge niciodata sa preia acest post pentru ca are mari probleme de integritate. continuă pe Ziarul Bursa

Siegfried Muresan: ,,Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat, duminica, la Focsani, ca Dan Nica, propus de PSD.

Siegfried Muresan (PNL): Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european fiindca are mari probleme de integritate

Dan Nica nu va avjunge niciodata comisar european din cauza problemelor sale de integritate, a avertizat, duminica, europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, intr-o conferinta de presa care a avut loc la.

Siegfried Muresan: Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european

VIDEO INTERVIU Muresan (PNL, EPP): Romania e intr-o situatie proasta - un risc pentru intrarea in functiune a noii Comisii Europene. E imposibil sa-l avem comisar pe Dan Nica

Romania a devenit un risc pentru intrarea in functiune a noii Comisii Europene asa cum e programat pentru data de 1 noiembrie, dupa ce candidatura Rovanei Plumb pentru fotoliul de la Transporturi a fost respinsa, iar Viorica Dancila a anuntat ca il va propune pe Dan Nica in loc, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro europarlamentarul PNL Siegfried Muresan. Pe de alta parte, portofoliul Transporturi este unul mediu spre micut, spune eurodeputatul - fondurile pentru autostrazi sunt la politica regionala - cu toate acestea Romania risca sa-l piarda chiar si pe acesta.

Tariceanu, despre propunerea pentru comisar european: Trebuie sa fim mult mai atenti. Mi-e teama ca si propunerea lui Dan Nica sa nu intampine aceeasi situatie

Iderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca Romania trebuie sa fie mult mai atenta cu propunerile pe care le face pentru postul de comisar european si ca vulnerabilitatile s-au intors impotriva noastra. Mi-e teama ca si propunerile sau propunerea pe care a facut-o in persoana lui Dan Nica sa nu intampine aceeasi situatie, a afirmat el, adaugand ca premierul Viorica Dancila nu intelege ca nu te poti pune cu Parlamentul European.

PING-PONG CU CONSTITUTIA INTRE PALATE Iohannis si Dancila, contre pe nominalizarea lui Dan Nica

Nominalizarea de catre guvernul Dancila a deputatului european Dan Nica pentru functia de comisar european al transporturilor a iscat nemultumirea presedintelui Klaus Iohannis. Acesta i-a solicitat ieri premierului Viorica Dancila sa faca o noua nominalizare pentru pozitia de comisar european doar in urma consultarii cu presedintele Romaniei si dupa obtinerea avizului Parlamentului.

Siegfried Muresan: Romanii din diaspora vor vota mult mai mult decat e pe placul PSD

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a declarat ca romanii vor sa mearga la vot, iar in Diaspora .

Primul lider PNL care ataca deschis USR-PLUS. Falca: Nu doar PSD sustine un candidat dubios care accede pentru functia de comisar european, ci chiar si USR-PLUS prin Ciolos si Botos

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falca lanseaza un atac deschis la Dacian Ciolos pe care il acuza ca, la fel ca PSD, sustine un candidat dubios pentru functia de comisar european, mai exact pe candidata Frantei, Sylvie Goulard.

Cum a ratat Mihai Fifor trei functii cu greutate: vicepremier, ministru de Interne si comisar european

Mihai Fifor, unul dintre oamenii de incredere ai premierului Viorica Dancila, a ratat sefia Ministerului de Interne, fiind respins de Klaus Iohannis. La pachet, a pierdut si functia de vicepremier pentru parteneriate strategice, dupa o decizie a CCR. A fost pe lista scurta pentru portofoliul de comisar european pe Transporturi, dupa esecul Rovanei Plumb, insa a fost pirdut la vot in partid desemnarea. A ramas secretar general al PSD.

Gabriela Ciot, propunerea de rezerva a PSD pentru postul de comisar european, a plagiat un articol stiintific

Informatii surprinzatoare ies la iveala cu privire la planul B al PSD pentru postul de comisar european din partea Romaniei, Melania-Gabriela Ciot. Aceasta a plagiat intr-un procent fulminant un articol.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )