Libnet.ro
UNICEF

20:00

Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

România Liberă România Liberă,
Candidata Viorica Dancila despre ea insasi: Buturuga mica care va rasturna carul mare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a lansat un nou atac asupra lui Klaus Iohannis, in contextul apro. continuă pe România Liberă

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Viorica Dancila, despre discursul Anei Birchall: Parca ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a sustinut joi ca fostul ministru al Justitiei Ana Birchall pare apropiata de presedintele Klaus Iohannis si i-a reprosat ca nu a explicat declaratiile despre.

Viorica Dancila, despre dosarul 10 august: Eram in concediu. N-am ce sa le spun anchetatorilor

Fostul premier Viorica Dancila a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca era in concediu in timpul evenimentelor din 10 august, ca nu are ce sa-si reproseze si ca nu are ce sa le comunice anchetatorilor.

Dancila: Iohannis se uita la mine cu dispret. Decat inalt ca bradul si... lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila i-a transmis, duminica, la Buzau, contracandidatului sau Klaus Iohannis, ca, decat inalt ca bradul si. lenes, mai bine buturuga mica care va rasturna carul mare, provocand hohotele de ras ale salii.

Care este intrebarea pe care si-ar adresa-o Viorica Dancila ei insasi: imi este greu, imi este greu, dar cred ca as intreba-o daca...

Viorica Dancila a fost intrebata, joi seara, la Antena 3, ce intrebare si-ar adresa ei insasi. Daca ar fi sa adresez o intrebare Vioricai Dancila, cred ca. imi este greu, imi este greu, dar.

Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca ii este frica sa iasa in.

Viorica Dancila se lauda ca nu a criticat niciodata un roman care ocupa o functie de conducere in afara tarii. Istoricul cu Laura Codruta Kovesi o contrazice (VIDEO)

Legat de validarea Adinei Valean pentru postul de comisar european pe transporturi, Viorica Dancila a declarat, intr-o conferintade presa, de joi,ca: Niciodata, niciodata, nu vom merge in afara.

Mesaj de ultima ora pentru Klaus Iohannis, de la Dancila: Buturuga mica rastoarna carul mare!

Viorica Dancila i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis duminica, in timpul mitingului electoral de la Buzau. Fostul premier vine cu o ironie fina si spune ca decat inalt ca bradul si lenes, mai bine.

Viorica Dancila sugereaza ca ar putea intra neinvitata la dezbaterea electorala a lui Iohannis

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a lasat sa se inteleaga ca ar putea intra.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )