Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Petitie online pentru o dezbatere intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Liderii TSD Cluj au lansat o petitie online pentru o dezbatere electorala intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale.

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat .

VIDEO Viorica Dancila insista si il cheama din nou pe Iohannis duminica la dezbatere. Mandatul dumneavoastra este o gluma

Presedintele PSD va sustine o conferinta de presa miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20. 00, la sediul central al partidului din Sos. Kiseleff. Aceasta a modificat de doua ori intalnirea, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire cu jurnalistii la sediul PNL.

Ce sa dezbata Klaus Iohannis cu Viorica Dancila, despre cum se pun gogosarii in otet pentru iarna?

Mare suparare, mare, generata de refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Candidatul Dancila a declarat ca vrea sa vorbeasca despre realizarile din mandatul sau de premier. Doar ca nu acesta ar fi subiectul dezbaterii. Ci abilitatile, calitatile, cunostintele, competentele, pe care trebuie sa le aiba un viitor sef de stat.

Viorica Dancila, despre discursul Anei Birchall: Parca ar face parte din staff-ul de campanie al lui Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a sustinut joi ca fostul ministru al Justitiei Ana Birchall pare apropiata de presedintele Klaus Iohannis si i-a reprosat ca nu a explicat declaratiile despre.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis: Am vazut ca a prins glas. Dar se teme de o confruntare cu mine. Eu sunt un om rabdator, inca il astept sa gaseasca intelepciunea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine o declaratie de presa de la ora 20 la sediul central al PSD.

Viorica Dancila, despre controversa ceasului: Este primit de la sotul meu. Nu valoreaza mai mult de 5000 de euro

Ceasul pe care l-a purtat Viorica Dancila, miercuri seara, la conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, este primit de la sotul ei si valoreaza mai putin de 5. 000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut in declaratia de avere. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a acuzat-o pe Dancila ca ar avea un ceas in valoare de 80. 000 de euro pe care nu l-a declarat.

Viorica Dancila, despre dosarul 10 august: Eram in concediu. N-am ce sa le spun anchetatorilor

Fostul premier Viorica Dancila a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca era in concediu in timpul evenimentelor din 10 august, ca nu are ce sa-si reproseze si ca nu are ce sa le comunice anchetatorilor.

Rares Bogdan, despre Klaus Iohannis: E un om cat se poate de uman, de echilibrat si normal

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri seara, la Exces de Putere ca nimeni nu se indoieste ca Klaus Iohannis nu va castiga alegerile prezidentiale, precizand ca cu cat mobilizarea e mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )