Libnet.ro
UNICEF

21:30

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a votat in Sibiu pentru o Romanie a respectului si prosperitatii

România Liberă România Liberă,
Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a votat in Sibiu pentru o Romanie a respectului si prosperitatii

Candidatul la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a votat duminica, la ora 11. 23, in municipiul Sibiu, oras unde a fost alses de 4 ori la rand in functia de primar. Am votat pentri Romanie. continuă pe România Liberă

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Klaus Iohannis, apel la unitatea liberalilor si catre cei care l-au votat pe Tariceanu in primul tur

Klaus Iohannis, prezidentiabilul ACL, a facut, vineri, apel public la unitatea liberaliloradresandu-se inclusiv votantilor din primul tur al prezidentialelor ai lui Calin Popescu Tariceanu, apreciind ca acesta va fi practic subordonat PSD in conditia in care Victor Ponta il va desemna premier.

Klaus Iohannis: I-am rugat pe colegii din ACL sa inceapa sa lucreze la un PROGRAM DE GUVERNARE

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale: Am avut o intalnire cu conducerea ACL si cei din comisiile de specialitate si i-am rugat pe colegi sa se gandeasca la un program de guvernare. Imediat dupa alegeri se vor intalni. Mai departe, e nevoie de detaliere si condensare intr-un program, se va intampla foarte repede, dupa campanie.

Klaus Iohannis: Mai bine pierd alegerile decat sa fiu marlan

Klaus Iohannis a declarat, vineri, in ultima conferinta de presa din campanie ca mai bine pierde alegerile prezidentiale decat sa se comporte ca un marlan.

Klaus Iohannis a ajuns la Sediul ACL: Sunt foarte optimist. Toate bune pana aici

Klaus Iohannis, a ajuns la sediul ACL. Seful PNL s-a declarat foarte optimist si precizand ca sunt toate bune pana aici, atmosfera in partid fiind foarte buna.

Klaus Iohannis: Sondajele arata o diferenta, in ultima saptamana, de maxim 1%. Suntem la egalitate

Klaus Iohannis: Sondajele noastre arata, si pot sa va spun ca nu au fost manipulate, arata o diferenta in ultima saptamana de maxim unu la suta, care este considerabil sub marja de eroare. Suntem la egalitate.

Klaus Iohannis, la urne impreuna cu sotia: Am votat pentru o Romanie a respectului. Am fost la biserica inainte (VIDEO)

CandidatulACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, ca a votat pentru o Romania a respectului si a propseritatii, precizand ca inainte de a ajunge la urne a mers la.

Romania si-a ales presedintele. Klaus Iohannis - 50.9%. Victor Ponta - 49,1%

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar fi castigat alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat, joi seara, incepand cu ora 20:00, la Digi 24. La aceeasi ora, la Antena 3 era anuntata prezenta contracandidatului sau, Victor Ponta. Primul ministru nu a ajuns, inca, pana in jurul orei 20:30, in studioul Antenei 3. Klaus Iohannis a declarat, la Digi 24, ca Guvernul care va fi in functie in 2015 va trebui sa scoata banii de undeva. Va fi un Guvern PSD care va trebui sa mareasca taxele si impozitele, cetatenii vor plati nota de plata pentru aceasta campanie. Sunt convins ca vom vedea cresteri de impozite si taxe. Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis a explicat de ce nu i-a adresat o intrebare lui Victor Ponta, la finalul dezbaterii de la B1: In lucrurile esentiale minte

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a explicat, joi, raspunzand unei intrebari, in timpul unei conferinte de presa, de ce la finalul confruntarii de la B1 Tv, care a avut loc miercuri seara, nu i-a adresat nicio intrebare contracandidatului sau, Victor Ponta: Iohannis a motivat ca in lucrurile esentiale acesta minte. Motivatia pentru care nu am pus intrebarea sta in picioare, ba chiar astazi am primit confirmarea ca domnul Ponta, in chestiuni esentiale, minte. La ce sa-i pun o intrebare?, a spus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )