Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis: Mai bine pierd alegerile decat sa fiu marlan

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Mai bine pierd alegerile decat sa fiu marlan

Klaus Iohannis a declarat, vineri, in ultima conferinta de presa din campanie ca mai bine pierde alegerile prezidentiale decat sa se comporte ca un marlan. continuă pe România Liberă

Antena 3: Mercenar e ma-ta! Din ciclul, decat sa fiu marlan, mai bine pierd alegerile...

Nivelul dezbaterilor publice la postul TV Antena 3 ajunge la un nivel din ce in ce mai scazut, pe masura ce se apropie finalul campaniei pentru alegerea presedintelui Romaniei. Joi, 13 noiembrie, cu doar putin t.

Antena 3: Mercenar e ma-ta! Din ciclul, decat sa fiu marlan, mai bine pierd alegerile... (VIDEO)

Nivelul dezbaterilor publice la postul TV Antena 3 ajunge la un nivel din ce in ce mai scazut, pe masura ce se apropie finalul campaniei pentru alegerea presedintelui Romaniei. Joi, 13 noiembrie, cu doar putin.

VIDEO Iohannis: Decat marlan, mai bine pierd alegerile. Candidatul ACL a cantat imnul national in direct

Klaus Iohannis a declarat, vineri dimineata, in ultima zi de campanie electorala, ca, decat marlan, mai bine pierd. Totodata, candidatul ACL a trecut testul imnului national.

Klaus Iohannis, despre datele anuntate de INS: O raportare de acest tip am vazut in '89. La romani nu a ajuns nimic din aceasta crestere/ Decat sa fiu marlan, mai bine pierd

Candidatul ACL Klaus Iohannis a declarat vineri, despre datele transmise de Institutul National de Statistica, ca este o raportare ca in 1989, trunchiata, si ca la romani nu a ajuns nimic din aceata crestere. El a afirmat ca si daca este reala, aceasta crestere va fi anul viitor inghitita de cresterile de taxe si impozite.

VIDEO Klaus Iohannis a cantat imnul Romaniei, dupa ce Ponta s-a balbait aseara la Antena 3

Klaus Iohannis a declarat, vineri dimineata, in ultima zi de campanie electorala, ca, decat marlan, mai bine pierd. Totodata, candidatul ACL a trecut testul imnului national.

Ce are de facut Klaus Iohannis daca mai vrea sa fie Presedinte

Campania lui Klaus Iohannis a fost un dezastru. Nimic logic, fara strategie, fara organizare, fara logica, fara discursuri. Goala de sens si lipsita de energia necesara unui candidat care vrea cu adevarat sa ajunga la Cotroceni si sa conduca o tara aflata pe marginea prapastiei si lipsita de perspectiva propriei neputinte. Pentru ca suntem paradoxali, mai credem ca meciul nu e pierdut si ca mai poate fi castigat, in prelungiri, cu un gol de aur.

FOTO Victor Ponta si Klaus Iohannis au pizza ce le poarta numele. Clientii: Ingredientele sunt bine alese

Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt candidatii la alegerile prezidentiale care l-au inspirit pe un patron din Craiova sa le realizeze pizza care sa le poarte numele. Produsele au fost introduse in meniu de doua zile, iar clientii sustin ca ambele sunt delicioase.

EXCLUSIV Alegeri prezidentiale 2014: Scrisoarea Angelei Merkel de sustinere a lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidentiale, a prezentat, in direct la Adevarul, scrisoarea de sustinere a cancelarului german, Angela Merkel.

EXCLUSIV Scrisoarea Angelei Merkel de sustinere a lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidentiale, a prezentat, in direct la Adevarul, scrisoarea de sustinere a cancelarului german, Angela Merkel.

Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat, joi seara, incepand cu ora 20:00, la Digi 24. La aceeasi ora, la Antena 3 era anuntata prezenta contracandidatului sau, Victor Ponta. Primul ministru nu a ajuns, inca, pana in jurul orei 20:30, in studioul Antenei 3. Klaus Iohannis a declarat, la Digi 24, ca Guvernul care va fi in functie in 2015 va trebui sa scoata banii de undeva. Va fi un Guvern PSD care va trebui sa mareasca taxele si impozitele, cetatenii vor plati nota de plata pentru aceasta campanie. Sunt convins ca vom vedea cresteri de impozite si taxe. Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate, a afirmat Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )