Libnet.ro
UNICEF

11:00

Candidatul la prezidentiale Ninel Peia, dat disparut de la un hotel din Cluj, a fost gasit la Manastirea Putna

Hotnews Hotnews,
 Candidatul la prezidentiale Ninel Peia, dat disparut de la un hotel din Cluj, a fost gasit la Manastirea Putna

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, dat disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost gasit joi noapte la Manastirea Putna. continuă pe Hotnews

Prezidentiabilul Ninel Peia, dat disparut si gasit la manastire: Am mers sa cer binecuvantarea parintelui staret

Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Romanesc la alegerile prezidentiale, dat disparut de la hotelul din Cluj unde era cazat si gasit la Putna, sustine ca a mers la manastire pentru a cere binecuvantarea staretului.

Alerta: A disparut un candidat la prezidentiale Ninel Peia a plecat azi noapte de la hotel si nu a mai putut fi contactat

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat.

Candidatul Ninel Peia a disparut: Prezidentiabilul este de negasit dupa ce a plecat de la un hotel din Cluj

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut. Prezidentiabilul era cazat la un hotel din Cluj, iar ultima oara a fost surprins de camerele de supraveghere,.

Candidatul la prezidentiale dat disparut a fost gasit de politisti. Unde se afla

Candidatul Partidului Neamul Romanesc la alegerile prezidentiale, Ninel Peia, a carui disparitie a fost anuntata joi seara, de SPP, a fost gasit la o manastire din Moldova.

Sotia lui Ninel Peia, prima reactie dupa disparitia candidatului la Presedintia Romaniei

Candidatul la Presedintia Romaniei Ninel Peia este dat disparut de Politie, dupa ce a plecat in cursul noptii dintr-un hotel din Cluj-Napoca. Familia nu l-a declarat disparut. Sotia lui Ninel Peia a fost.

ALERTA. Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a disparut

IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre disparitia lui Ninel Peia, candidat la presedintia Romaniei. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza.

S-a rezolvat misterul candidatului la presedintie disparut. Unde a fost gasit Ninel Peia de catre politisti

Ninel Peia a iesit, in noaptea de miercuri spre joi, din hotelul in care era cazat, in Cluj-Napoca, si de atunci nu a mai fost gasit, candidatul la alegerile prezidentiale din partea formatiunii Neamul romanesc neraspunzand nici la telefoane. Politistii l-au gasit vineri dimineata.

Ninel Peia a fost gasit la Manastirea Putna Prezidentiabilul fusese dat disparut joi seara

Ninel Peia, candidat din partea Partidului Neamul Romanesc, a fost gasit la Manastirea Putna, potrivit surselor g4media. ro. Vestea vine in contextul in care Ninel Peia a fost dat disparut, joi seara.

Prezidentiabilul Ninel Peia, primele declaratii dupa ce a fost gasit de politisti: Fara Binecuvantarea parintelui, as fi renuntat la aceasta lupta

Prezidentiabilul disparut Ninel Peia a fost gasit. El se afla la Manastirea Putna. Vestea vine in contextul in careNinel Peiaa fost dat disparut, joi seara. Prezidentiabilul era cazat la un.

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, a fost gasit. Se ruga la Putna

Ninel Peia, candidat la prezidentiale,a fost gasit, joi noaptea, la Manastirea Putna. Politistii din Cluj au fost sesizati despre disparitia candidatului la prezidentiale de Serviciul de Protectie si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )