Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cannes 2015. Corespondenta Eugenia Voda. Libertatea unui star: Ingrid Bergman

Adevărul Adevărul,
Cannes 2015. Corespondenta Eugenia Voda. Libertatea unui star: Ingrid Bergman

Ingrid Bergman e actrita care a dominat acest Cannes: sinu numai de la inaltimea uriaselor panouri de la intrarea in Palatulfestivalului. continuă pe Adevărul

Cannes 2015. Corespondenta Eugenia Voda.intre aplauze si huiduieli

Din tot ce-a vazut la Festivalul de la Cannes, care se inchide duminica, Eugeniei Voda i-au placut doua filme: Povestea povestilor, de Matteo Garrone, si Marguerite si Julien, de Valerie Donzelli. Cele mai contestate pelicule au fost Regele meu, al regizoarei Maiwenn, si Marea de copaci, al lui Gus Van Sant.

Cannes 2015. Corespondenta Eugenia Voda despre Woody Allen. Cineastul american: Daca as fi in stare sa ucid, as fi ultimul om in viata!

Cineastul american Woody Allen, in varsta de 79 de ani, a sustinut o conferinta de presa la Cannes, pentru a prezenta cel mai recent lungmetraj al sau, intitulat The Irrational Man/. Omul irational. Regizorul a facut declaratii nonconformiste.

Cannes 2015. Corespondenta Eugenia Voda: Nu trageti in Catherine Deneuve!

Daca in alti ani actrita Catherine Deneuve aparea lafestival ca o figura legendara, la aceasta editie statuia s-a trezitsmulsa de pe soclu si tavalita prin noroi.

Cannes 2015: Madalina Ghenea, in ie si rochie sirena cu perle si pene!

Madalina Ghenea a avut doua aparitii surprinzatoare la Festivalul de Film de la Cannes. Actrita de origine romana a purtat, mai intai, o rochie de tip sirena, cu aplicatii de cristale, perle si pene, pentru ca in alta zi sa ajunga pe covorul rosu purtand pantaloni negri trei sferturi si o ie traditionala romaneasca.

Festivalul de la Cannes 2015. Scandalul tocurilor inalte

Aproape nicio zi fara un scandal la Festivalul de la Cannes 2015. Daca in urma cu doua zile actritaCatherine Deneuve a fost tinta unor critici, dupa ce a declarat ca filmul francez nu mai are astazi staruriadevarate, ca pe vremuri, un alt incident tulbura editia a 68-a a Croazetei.

Jane Fonda a primit un trofeu special la Festivalul de Film de la Cannes 2015. Ce semnificatie are distinctia

Actrita americana Jane Fonda a primit, duminica, un trofeu aflat la editia inaugurala la Festivalul de Film de la Cannes 2015, Women In Motion Award, pentru eforturile pe care le depune pentru a promova drepturile femeilor din lumea intreaga.

Cannes 2015: Actrita Madalina Ghenea, REPLICA ACIDA la comentariile pe care le-a primit la Festival

Actrita romanca Madalina Ghenea a avut o replica acida la comentariile pe care le-a primit la Festivalul de Film de la Cannes, care s-au concentrat in jurul posteriorului ei, dupa ce a aparut nud in afisului de promovare a filmului Youth/ Tineretea.

Cannes 2015: Jane Fonda, premiata pentru promovarea drepturilor femeilor

Actrita americana Jane Fonda a fost recompensata pentru eforturile pe care le depune pentru a promova drepturile femeilor din lumea intreaga cu Women In Motion Award, un trofeu aflat la editia inaugurala, care i-a fost decernat duminica la Festivalul de Film de la Cannes.

Cannes 2015: Romance irezistibile pe covorul rosu

Nu degeaba se spune ca Romania este una dintre tarile in care se nasc femei care pot concura la titlul de cele mai frumoase din lume. Au dovedit-o Catrinel Menghia si Alexandra Dinu pe covorul rosu de la Cannes.

FOTO.Cannes 2015: Ce tinute spectaculoase au ales vedetele pe covorul rosu

La premierele filmelor Mad Max: Fury Road, Standing Tall, Il Racconto dei Racconti si Irrational Man, vedetele au defilat,pe covorul rosu de la Cannes, in tinute semnate de Givenchy, Armani, Gucci, Chrisitan Dior si Alexander McQueen, potrivit hollywoodreporter. com.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )