Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit la 27 de ani

Adevărul Adevărul,
Cantareata de manele Denisa Raducu a murit la 27 de ani

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit in aceasta dimineata, la varsta de 27 de ani, din cauza cancerului. Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti. continuă pe Adevărul

DENISA RADUCU A MURIT. Care este boala care a rapus-o

Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, la doar 27 de ani. Bolnava de cancer intr-un stadiu extrem de avansat, cantareata.

A murit cantareata Denisa Raducu, la numai 27 de ani

Cantareata Denisa Emilia Raducu a murit, duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, a declarat dr. Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov.

Denisa Raducu a murit! Ce spunea artista despre boala ei

Denisa Manelista a murit! Veste cumplita pentru toti fanii Denisei Raducu. Cantareata de manele a pierdut lupta cu boala cumplita care o macina de luni bune. Ce diagnostic i-a fost pus.

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT!

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8.

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT! (VIDEO)

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8.

Denisa Raducu a murit! Cantareata s-a luptat cu o boala groaznica si incetat din viata la numai 27 de ani

Denisa Raducu cunoscuta si ca Denisa Manelista a murit! De mai bine de trei luni artista s-a luptat cu o maladie necrutatoare la ficat. Artista a incercat tot ce-i omeneste.

Roman extradat in Belgia pentru violarea si uciderea unei tinere de 27 ani. Detaliile crimei oripilante au socat opinia publica

Alexandru Caliniuc 23 de ani), din orasul sucevean Salcea, a fost extradat in Belgia unde este anchetat ca ar fi omorat o tanara de 27 de ani. Dupa ce a ajuns in Belgia, Caliniuc a fost informat ca este cercetat si pentru violarea femeii. Anchetatorii belgieni au gasit pe corpul Sofiei Muylle urme de sperma care proveneau de la Alexandru Caliniuc. Acesta risca inchisoare pe viata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )