Libnet.ro
UNICEF

17:30

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT! (VIDEO)

B1 B1,
Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT! (VIDEO)

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8. continuă pe B1

Din pacate, s-a iNTAMPLAT! Denisa Raducu a MURIT!

Denisa Manelista s-a stins din viata! Nu e o gluma sau o stire falsa ca multe altele aparute in presa in ultima vreme, tragicul eveniment s-a intamplat duminica, in jurul orei 8.

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit la 27 de ani

Cantareata de manele Denisa Raducu a murit in aceasta dimineata, la varsta de 27 de ani, din cauza cancerului. Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti.

DENISA RADUCU A MURIT. Care este boala care a rapus-o

Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, la doar 27 de ani. Bolnava de cancer intr-un stadiu extrem de avansat, cantareata.

Denisa Raducu a murit! Ce spunea artista despre boala ei

Denisa Manelista a murit! Veste cumplita pentru toti fanii Denisei Raducu. Cantareata de manele a pierdut lupta cu boala cumplita care o macina de luni bune. Ce diagnostic i-a fost pus.

A murit cantareata Denisa Raducu, la numai 27 de ani

Cantareata Denisa Emilia Raducu a murit, duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, a declarat dr. Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov.

Denisa Raducu a murit! Cantareata s-a luptat cu o boala groaznica si incetat din viata la numai 27 de ani

Denisa Raducu cunoscuta si ca Denisa Manelista a murit! De mai bine de trei luni artista s-a luptat cu o maladie necrutatoare la ficat. Artista a incercat tot ce-i omeneste.

Soc in lumea televiziunii! O prezentatoare celebra a murit (VIDEO)

Kanchan Nath, o celebra prezentatoare TV din India, a murit la varsta de 58 de ani, dupa ce un palmier a cazut peste ea, informeaza Daily Mail. Tragedia s-a petrecut in Mumbai. Nath se intorcea.

ZVONURILE S-AU ADEVERIT !!! DIN PACATE, APROPIATII AU CONFIRMAT INFORMATIA... MONICA ANGHEL... (FOTO)

Monica Anghelse afla intr-o perioada deconvalescentain urma interventiei chirurgicale la care a fost supusa. Aceasta avea o afectiune mai veche, iar durerile din ultima perioada.

Maria Constantin, la cutite cu o artista celebra, din cauza unei melodii. Cine are dreptate (VIDEO)

Artista de muzica populara Maria Constantin este acuzata de o alta artista din Republica Moldova ca i-a furat melodia. Conflictul s-a produs ca urmare a lansarii noii piese a sotiei lui Marcel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )