Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cantaret de muzica populara din Banat, ridicat de procurori pentru trafic de persoane

România Liberă România Liberă,
Cantaret de muzica populara din Banat, ridicat de procurori pentru trafic de persoane

Un cantaret de muzica populara din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, luni seara, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere, unele minore, sa intretina relatii sexuale cu clienti ai barului sau, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cantaret de muzica populara, arestat pentru trafic de persoane si VIOL. Fetele, obligate sub AMENINTARE sa intretina relatii sexuale cu clienti ai barului sau

Un cantaret de muzica populara din Banat, Vlada Misici, a fost ridicat, luni seara, pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrangere si constituire de grup infractional organizat, dupa ce ar fi.

Proprietarii 7Card mizeaza pe afaceri de 2 mil. euro si extinderea la nivel national din pasiunea angajatilor romani pentru sport

Andrei Cretu si Iulian Circiumaru, doi fosti consultanti in cadrul Big 4, tintesc afaceri de 2 milioane de euro si vizeaza extinderea retelei de parteneri afiliati cardului de sport 7Card, bazandu-se pe pasiunea romanilor pentru sport.

Grecia nu va plati transa din iunie catre FMI pentru ca nu are bani

Grecia nu va plati transa din iunie catre Fondul Monetar International pentru ca nu are bani, a declarat duminica ministrul de interne elen, citat de Reuters.

Grecia nu va plati transa din iunie catre FMI pentru ca nu are bani

Grecia nu va plati transa din iunie catre Fondul Monetar International pentru ca nu are bani, a declarat duminica ministrul de interne elen, citat de AGERPRES. Cele patru plati catre FMI pentru luna iunie se.

Sindicatele din RATB atentioneaza calatorii ca exista posibilitatea ca personalul regiei sa nu iasa pe trasee din motive de siguranta pentru calatori

Bucurestenii care vor circula, luni, cu mijloacele de transport in comun vor fi atentionati ca este posibil ca soferii si vatmanii sa nu mai iasa pe trasee, din motive de siguranta pentru calatori. Actiunea.

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )