Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

România Liberă România Liberă,
Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara. continuă pe România Liberă

Presedintele BCE: Perspectiva economica a zonei euro este cea mai favorabila din ultimii sapte ani

Perspectiva economica a zonei euro este cea mai favorabila din ultimii sapte ani, conform presedintelui Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi. El a avertizat, insa, ca reformele structurale sunt cruciale.

VIDEO Cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania din ultimii 10 ani: Sunt un cocalar - cel mai vizionat video non-music

Google sarbatoreste in luna mai din acest an 10 ani de la lansarea primei versiuni a serviciului video YouTube, iar pentru a marca acest lucru a publicat topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent. Astfel, cel mai vizualizat videoclip muzical de pe IP-uri din Romania este J Balvin cu piesa Tranquila, iar cel mai vizualizat video non-music este 'Sunt un cocalar', un pamflet publicat de tinerii de la Noaptea Tarziu. Citeste in articol cateva informatii cheie despre YouTube in Romania si 10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube.

Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Dupa ani de zile in care mafia a stapanit aproape orice in Romania, scandalul creditelor luate de milionari dezvaluie cea mai mare frauda bancara. Reteaua politico-mafiota a furat 43,5 milioane de euro de la.

China tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani

Steen Jakobsen, economist-sef al Saxo Bank, a declarat ca statul chinez tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani, arata un comunicat transmis redactiei.

Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic.

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Alro: Avem nevoie de doi ani pentru a trece peste efectele cauzate de plata certificatelor verzi

Alro Slatina are nevoie de cel putin doi ani pentru a-si recupera pierderile cauzate de plata pentru certificatele verzi, dupa ce a achitat in ultimii trei ani aproximativ 170 de milioane de dolari, a declarat, joi, directorul general al producatorului de aluminiu, Gheorghe Dobra.

Alro are nevoie de 2 ani pentru a recupera pierderile din certificate verzi

Alro Slatina are nevoie de cel putin doi ani pentru a-si recupera pierderile cauzate de plata pentru certificatele verzi, dupa ce a achitat in ultimii trei ani aproximativ 170 de milioane de dolari, a declarat, joi, directorul general al producatorului.

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani

A inceput cea mai lunga greva feroviara din Germania din ultimii ani. Circulatia marfarelor este afectata de ieri, iar cea a trenurilor de calatori, de astazi. Unul dintre cele doua sindicate ale.

Sindicatele din RATB atentioneaza calatorii ca exista posibilitatea ca personalul regiei sa nu iasa pe trasee din motive de siguranta pentru calatori

Bucurestenii care vor circula, luni, cu mijloacele de transport in comun vor fi atentionati ca este posibil ca soferii si vatmanii sa nu mai iasa pe trasee, din motive de siguranta pentru calatori. Actiunea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )