Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cantaretul american JJ Cale a murit in urma unui atac cerebral, la 74 de ani

Adevărul Adevărul,
Cantaretul american JJ Cale a murit in urma unui atac cerebral, la 74 de ani

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit intr-un spital din California, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani, anuntul fiind postat pe site-ul personal al artistului. continuă pe Adevărul

Cantaretul JJ Cale a murit la 74 de ani, in urma unui atac cerebral

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit, vineri, la 74 de ani, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani. Nascut in Oklahoma, JJ Cale a ajutat la aparitia Tulsa Sound, gen muzical.

Cantaretul si compozitorul american JJ Cale a murit la varsta de 74 de ani

Cantaretul si compozitorul american JJ Cale, care a scris pentru Eric Clapton si Johnny Cash in special, a murit vineri, in California vestul SUA), in urma unui atac de cord, la varsta de 74 de ani, potrivit unui anunt postat sambata pe site-ul personal al artistului, citeaza AFP.

VIDEO SUA: Sapte morti in urma unui atac armat produs intr-un cartier hispanic din Miami

Sapte persoane, inclusiv suspectul, au fost ucise dupa o luare de ostatici inceputa vineri seara si incheiata sambata dimineata, in cartierul hispanic din Hialeah, la Miami, in statul Florida sud-estul SUA), a anuntat politia, citata de AFP.

Sapte persoane au murit in urma unui schimb de focuri, intr-un cartier din Miami

Sapte persoane, intre care suspectul, au murit in urma unei luari de ostatici incepute vineri seara si incheiate sambata dimineata in cartierul hispanic Hialeah din Miami, in Florida sud-est), a anuntat.

Hayssam ar fi fost adus in urma unui troc intre Bashar-al-Assad si autoritatile din Capitala

Publicatia siriana online All4Syria transmite ca teroristul Hayssam ar fi fost adus in tara noastra din capitala Libanului, Beirut, in urma unui troc facut intre presedintele Siriei, Bashar-al-Assad, si autoritatile din Capitala.

A murit JJ Cale, faimosul cantaret si compozitor american cunoscut pentru melodiile Crazy Mama si After Midnight

Faimosul cantaret si compozitor american JJ Cale a incetat din viata, vineri seara, intr-un spital din California, la varsta de 74 de ani, in urma unui atac de cord, scrie BBC. Nascut in Oklahoma City,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )