Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cantaretul si compozitorul american JJ Cale a murit la varsta de 74 de ani

Hotnews Hotnews,
 Cantaretul si compozitorul american JJ Cale a murit la varsta de 74 de ani

Cantaretul si compozitorul american JJ Cale, care a scris pentru Eric Clapton si Johnny Cash in special, a murit vineri, in California vestul SUA), in urma unui atac de cord, la varsta de 74 de ani, potrivit unui anunt postat sambata pe site-ul personal al artistului, citeaza AFP. continuă pe Hotnews

George Mitchell, parintele fracturarii hidraulice, a murit la varsta de 94 de ani

George Mitchell, inginerul care a folosit pentru prima data metoda fracturarii hidraulice pentru extragerea gazelor de sist, a murit la varsta de 94 de ani. Mitchell, inginer petrolier originar din Texas, care a pornit dintr-o familie modesta si a devenit un miliardar filantrop, a transformat radical industria gazelor naturale. El a incetat din viata vineri din cauze naturale, anunta The Guardian.

Cantaretul american JJ Cale a murit in urma unui atac cerebral, la 74 de ani

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit intr-un spital din California, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani, anuntul fiind postat pe site-ul personal al artistului.

Cantaretul JJ Cale a murit la 74 de ani, in urma unui atac cerebral

Cantaretul si compozitorul american John Weldon Cale a murit, vineri, la 74 de ani, in urma unui atac celebral, la varsta de 74 de ani. Nascut in Oklahoma, JJ Cale a ajutat la aparitia Tulsa Sound, gen muzical.

Corespondentul BBC Jon Leyne a murit la varsta de 55 de ani din cauza unei tumori

Corespondentul BBC Jon Leyne, care a transmis, de-a lungul carierei sale de aproape treizeci de ani, stiri de la Pentagon, de la biroul Organizatiei Natiunilor Unite si Teheran, a murit la varsta de 55 de ani, din cauza unei tumori incurabile la creier, diagnosticata la inceputul acestui an, anunta Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )