Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cantaretul R. Kelly, prima reactie dupa ce a fost acuzat de abuz sexual: Nu e adevarat. Ar trebui sa fiu prost

Antena3 Antena3,
Cantaretul R. Kelly, prima reactie dupa ce a fost acuzat de abuz sexual: Nu e adevarat. Ar trebui sa fiu prost

Cantaretul american R. Kelly s-a confruntat in ultima perioada cu numeroase acuzatii de abuz sexual facute de patru femei, dintre care trei minore. Autorul cunoscutei piese I believe I can fly a. continuă pe Antena3

Sandel Balan, tatal Andreei Balan, prima reactie dupa ce fiica sa a suferit un stop cardio-respirator: Vreau sa vad concret ce se intampla

Sandel Balan, tatal Andreei Balan, a aflat cu ingrijorare ca fiica sa a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Locuieste la Ploiesti si a declarat sa se pregateste sa ajunga.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa ce s-a aflat ca va fi consilierul lui Dancila: Singura pozitie care-mi permite sa imi pastrez mandatul de deputat de Dolj

Deputatul de Dolj Lia Olguta Vasilescu sustine ca prim-ministrul Viorica Dancila si-a dorit ca ea sa ramana in echipa guvernamentala, motiv pentru care a optat pentru functia de consilier onorific al.

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa declaratiile lui Iohannis: Minte!

Lia Olguta Vasilescu a avut prima reactie dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis. Fostul ministru sustine ca presedintele a confirmat faptul ca este hotarat sa blocheze toate masurile bune ale.

Prima reactie a invatatorului de la Iasi, acuzat ca a corectat un cuvant scris corect de un elev de clasa a II-a

Invatatorul de la Colegiul Mihai Eminescu din Iasi sustine ca parintele care il acuza de notare incorecta nu este deloc prietenos cu profesorii de la scoala. Spiridon Andries vine cu un punct de vedere dupa ce a fost acuzat de parintii unui elev de clasa a II-a ca a notat incorect o tema. intr-un comunicat de presa remis HotNews, dascalul povesteste ce s-a intamplat pe 1 februarie, atunci cand a fost data tema respectiva elevilor de clasa a II-a.

Kovesi, prima reactie dupa ce i s-a facut dosar: N-am avut asteptari

Laura Codruta Kovesi i-a acordat un interviu Andreei Esca dupa ce a trecut cu bine de votul in cele doua comisii europene pentru Parchetul european. Ea a abordat si subiectul piedicilor puse prin dosarul penal deschis recent. Kovesi este acum candidatul cu cele mai mare sanse sa devina procuror-sef european. A trecut de votul din [] .

Dragos Savulescu, reactie dupa condamnarea din dosarul retrocedarilor: A fost o executie

Dragos Savulescu a reactionat dupa fuga din tara si condamnarea primita. El a precizat ca nu recunoaste condamnarea si ca ceea ce s-a intamplat a fost o executie. El a transmis un mesaj prin.

Digisport: Multumesc, Roger. M-ai facut de rs n fata copiilor! Cea mai tare reactie, dupa ce Federer a cstigat titlul 100

Roger Federer a castigat titlul 100 din cariera si a devenit al doilea jucator din istoria tenisului care atinge aceasta borna, dupa Jimmy Connors, care are 109 titluri in palmares. Federer l-a invins in finala de la Dubai pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 6-4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )