Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cantitatea de acizi trans din alimente - cele mai nocive grasimi, prezente in produsele de patiserie, mezeluri, margarina, fast food si chipsuri - va fi limitata. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Hotnews Hotnews,
 Cantitatea de acizi trans din alimente - cele mai nocive grasimi, prezente in produsele de patiserie, mezeluri, margarina, fast food si chipsuri - va fi limitata. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse in tara noastra - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente. Legea adoptata de Parlament la finalul lunii trecute a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania. continuă pe Hotnews

Bucurestiul are, din nou, cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Cum arata situatia la nivel de judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, joi, 1. 346 de cazuri nou confirmate deCOVID-19 la nivel national, iar Capitala a contabilizat iarasi cele mai multe dintre acestea, 173. Din acest punct de vedere, da.

Romanii continua sa amane reintoarcerea la munca in strainatate. Cati au aplicat pentru joburile din afara si cele mai cautate tari

Daca in ceea ce priveste numarul de aplicari pentru joburile din Romania luna iulie a adus un nou record istoric, pentru locurile de munca din afara tarii numarul de aplicari continua sa scada, potrivit eJobs. Astfel, luna trecuta, au fost inregistrate aproximativ 23. 000 de aplicari pentru joburile din strainatate, mai putin fata de luna precedenta, dar si fata de aceeasi luna a anului trecut. Concret, au fost 13. 000 de candidati care au cautat un loc de munca in strainatate.

Ai probleme cu memoria? Cele mai bune alimente pentru imbunatatirea memoriei

Astazi iti vom prezenta o lista cu alimente pe care ar trebui sa le pui in cosul de cumparaturi, daca vrei sa te bucuri de o memorie de lunga durata. Ele te vor ajuta sa iti mentii creierul sanatos si, pe deasupra, sunt si gustoase. Mai multe detalii, in continuare. Legumele care te vor ajuta .

Mai vorbeste cineva la telefonul fix? Depinde pe cine intrebi. Judetele cu cele mai multe conexiuni fixe si topul vorbitorilor fix-fix

Probabil ca nepotii nostri vor citi despre el doar in cartile de istorie a tehnologiei. in nici 20 de ani de la aparitia telefoanelor mobile in Romania, posturile fixe au devenit o raritate care pe unii mai degraba ii incomodeaza decat sa-i ajute. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, consultate de HotNews. ro, in Romania sunt putin peste 17 posturi fixe de telefon la 100 de familii. Cele mai multe le are Capitala, urmata de judetele Timis si Sibiu. La polul opus, in topul judetelor cu cele mai putine conexiuni fixe, regasim Teleorman si Giurgiu, cu mai putin de 10 conexiuni fixe100 de familii. Vezi in text si judetele de unde se vorbeste cel mai mult la telefonul fix.

Horoscop dragoste 2020. Top 3 cele mai pasionale zodii. Te innebunesc in dormitor

Specialistii au indicat care sunt cele mai pasionale zodii dintre cei 12 nativi. Care sunt cei care sunt plini de spontaneitate in dormitor si iti pot oferi o noapte de vis? Horoscop dragoste 2020. Cele mai pasionale zodii Multe zodii te pot face sa te simti bine, dar nu la fel de bine precum ar .

Coronavirus: Romania, tara europeana cu cele mai multe decese raportate la 100.000 de locuitori in ultimele 14 zile Spania, cele mai multe infectii

Romania a devenit tara europeana care a inregistrat cele mai multe decese cauzate de COVID-19 la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, potrivit datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, relateaza EFE si Agerpres.

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

O stea care a explodat la 65 de ani-lumina de Pamant ar fi putut declansa una dintre cele mai mari extinctii in masa

Pe masura ce perioada Devonianul tarziu a continuat, din ce in ce mai multe fiinte au disparut, culminand cu una dintre cele mai mari extinctii in masa pe care planeta noastra a cunoscut -o vreodata, cu aproximativ 359 de milioane de ani in urma, potrivit Business Insider.

Cele mai gustoase retete de gem de prune. Cum se prepara gemul de prune cu nuca

De pe lista bunatatilor din camara ta pentru sezonul rece nu trebuie sa lipseasca gemul de prune. Gustul usor acrisor al fructelor si parfumul proaspat se pastreaza perfect in recipiente, motiv pentru care astazi ne-am gandit sa iti prezentam o reteta speciala: gem de prune cu nuca! Care sunt ingredientele de care ai nevoie si .

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in fiecare judet

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 173 - continua sa fie in Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )