Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ai probleme cu memoria? Cele mai bune alimente pentru imbunatatirea memoriei

Playtech Playtech,
Ai probleme cu memoria? Cele mai bune alimente pentru imbunatatirea memoriei

Astazi iti vom prezenta o lista cu alimente pe care ar trebui sa le pui in cosul de cumparaturi, daca vrei sa te bucuri de o memorie de lunga durata. Ele te vor ajuta sa iti mentii creierul sanatos si, pe deasupra, sunt si gustoase. Mai multe detalii, in continuare. Legumele care te vor ajuta . continuă pe Playtech

Cum facem cele mai bune salate pentru sezonul cald

Salatele sunt foarte sanatoase si sunt o optiune buna pentru orice masa. Aveti mai jos trei retete de salate foarte usor de facut si ideale pentru sezonul cald.

Top 10 cele mai bune oferte la televizoare

Vara este in toi, ceea ce inseamna ca incep si ofertele de proportii care-ti vor permite sa te relaxezi chiar daca n-ai ajuns sau nu vei ajunge anul acesta in vacanta. Se topesc preturile, ceea ce inseamna cum e cel mai bun moment sa-ti scoti banii de la pusculita si sa faci o investitie de durata, cum ar fi achizitia unui televizor.

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Adevar si legenda despre Lacul Miresei din Campina: Ce blestem ar plana asupra unuia dintre cele mai controversate locuri din Prahova (FOTO)

Lacul Miresei sau Lacul Bisericii din Campina este unul dintre cele mai controversate locuri din orasul prahovean. Asta pentru ca, dincolo de a fi un simplu spatiu de relaxare pentru locuitorii din zona sau pentru.

Adevar si legenda despre Lacul Miresei din Campina: Ce blestem ar plana asupra unuia dintre cele mai controversate locuri din Prahova (FOTO)

Lacul Miresei sau Lacul Bisericii din Campina este unul dintre cele mai controversate locuri din orasul prahovean. Asta pentru ca, dincolo de a fi un simplu spatiu de relaxare pentru locuitorii din zona sau pentru.

Judetul cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, care a depasit Capitala. Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 91 - au fost raportate in judetul Prahova, in timp ce pentru Bucuresti au fost raportate 64 de noi imbolnaviri. Sase judete din Romania nu au anuntat niciun caz nou de COVID-19.

EXCLUSIV Cati bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Are unul dintre cele mai mari onorarii de la emisiunea PRO TV-ului

Dupa o perioada de patru luni in care a nu a avut niciun concert, frumoasa basarabeanca revine pe micile ecrane, in calitate de concurenta a mega show-ului de la Pro TV, unde incaseaza o suma frumusica de bani! Dupa o pauza de 4 luni, Anna Lesko revine pe micile ecrane Au trecut aproape 20 de .

Cum poti masca kilogramele luate in plus. Cele mai utile trucuri

Ela Craciun se numara printre vedetele care au luat cateva kilograme in plus in perioada izolarii. in prezent, vedeta se chinuie sa slabeasca, insa in acelasi timp apeleaza si la cateva trucuri pentru a-si masca defectele si a-si pune in valoare atuurile fizice. De-a lungul anilor am invatat sa imi cunosc corpul si sa imi .

Horoscop dragoste 2020. Top 3 cele mai pasionale zodii. Te innebunesc in dormitor

Specialistii au indicat care sunt cele mai pasionale zodii dintre cei 12 nativi. Care sunt cei care sunt plini de spontaneitate in dormitor si iti pot oferi o noapte de vis? Horoscop dragoste 2020. Cele mai pasionale zodii Multe zodii te pot face sa te simti bine, dar nu la fel de bine precum ar .

Coronavirus: Romania, tara europeana cu cele mai multe decese raportate la 100.000 de locuitori in ultimele 14 zile Spania, cele mai multe infectii

Romania a devenit tara europeana care a inregistrat cele mai multe decese cauzate de COVID-19 la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, potrivit datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, relateaza EFE si Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )