Libnet.ro
UNICEF

01:05

CAPACITATE 2020. Evaluarea Nationala debuteaza la 15 iunie cu prima proba scrisa, sub amenintarea COVID-19

Adevărul Adevărul,
CAPACITATE 2020. Evaluarea Nationala debuteaza la 15 iunie cu prima proba scrisa, sub amenintarea COVID-19

Dupa o pregatire in salile de clasa timp de doua saptamani, circa 180. 000 de absolventi de clasa a VIII-a sustin luni, 15 iunie, prima proba a examenului de admitere la liceu cea de Limba si literatura romana. continuă pe Adevărul

Evaluarea Nationala 2020. Regulament pentru elevii cu deficiente de vedere, de auz sau tulburari de spectru autist

Evaluare Nationala 2020. Anul acessta este primul an in care la Evaluarea Nationala este prevazuta si o a doua sesiune de examinare, pentru elevii care nu se pot prezenta la probele scrise din motive medicale. Astfel, prima sesiune incepe luni, 15 iunie 2020, iar cea de-a doua, pe 29 iunie. Evaluare Nationala 2020. Calendarul examenelor .

EVALUAREA NATIONALA 2020: Cati elevi ai clasei a VIII-a s-au inscris la Evaluarea Nationala 2020 pentru sesiune din iunie

Peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a s-au inscris pentru a sustine Evaluarea Nationala in sesiunea din iunie, care incepe luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Rezultatele finale se vor afisa in 27 iunie.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Cati elevi ai clasei a VIII-a s-au inscris la Evaluarea Nationala 2020 pentru sesiunea din iunie

Peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a s-au inscris pentru a sustine Evaluarea Nationala in sesiunea din iunie, care incepe luni, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Rezultatele finale se vor afisa in 27 iunie.

Peste 170.000 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine, luni, 15 iunie, Evaluarea Nationala

La Evaluarea Nationala din sesiunea 2-27 iunie 2020 s-au inscris 172. 482 de absolventi ai clasei a VIII-a, dintre care 16. 004 in municipiul Bucuresti, conform situatiei centralizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Evaluarea Nationala, sustinuta de peste 3.000 de absolventi de gimnaziu din Vrancea

Luni, 15 iunie 2020, ora 9,00, incepe examenul de Evaluare Nationala pentru absolventii clasei a VIII-a, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Miercuri, 17 iunie 2020, ora 9,00, incepe ultima proba a examenului, la matematica.

Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala: Limba Romana, Limba Materna si Matematica

In luna iunie 180. 000 de elevi din clasa a VIII-a vor sustine Evaluarea Nationala, potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Educatiei, care a publicat si o serie de modele orientative de subiecte pentru Limba Romana, Limba Materna si Matematica. Mai multe informatii despre cum se vor desfasura examenele, in continuare. Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala .

Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala: Limba Romana, Limba Materna si Matematica

Evaluare Nationala 2020. Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala la Limba Romana, Limba Materna si Matematica. La aceasta examinare pot participa absolventii clasei a VIII-a din seria curenta, dar si absolventii din seriile anterioare. Astfel, este primul an in care la Evaluarea Nationala este prevazuta si o a doua sesiune de examinare, pentru elevii care .

incepe Evaluarea Nationala. Elevii cu temperatura vor fi testati de patru ori

Evaluarea Nationala 2020. Ministerul Educatiei nu vrea sa renunte la termoscanare si va testa de patru ori elevii cu temperatura mai mare de 37,3.

Avocatul Poporului cere ca la Bacalaureat si Evaluarea Nationala sa fie primiti si elevii cu temperatura 37,3 C

Avocatul Poporului recomanda ca elevii care dau Bacalaureatul sau Evaluarea Nationala sa fie primiti chiar daca au temperatura peste 37,3 C, institutia condusa de Renate Weber invocand articolele din Constitutie privind egalitatea in drepturi si dreptul la invatatura.

Elev de clasa a VIII-a din Iasi, diagnosticat cu Covid-19. A intrat in contact cu 11 colegi in timpul pregatirilor pentru Evaluarea Nationala

Un elev de clasa a VIII-a din Iasi a fost diagnosticat cu Covid-19. Adolescentul a mers la scoala timp de doua zile, la pregatirea pentru Evaluarea Nationala, intrand in contact cu elevi si profesori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )