Libnet.ro
UNICEF

06:00

Evaluarea Nationala 2020. Regulament pentru elevii cu deficiente de vedere, de auz sau tulburari de spectru autist

Playtech Playtech,
Evaluarea Nationala 2020. Regulament pentru elevii cu deficiente de vedere, de auz sau tulburari de spectru autist

Evaluare Nationala 2020. Anul acessta este primul an in care la Evaluarea Nationala este prevazuta si o a doua sesiune de examinare, pentru elevii care nu se pot prezenta la probele scrise din motive medicale. Astfel, prima sesiune incepe luni, 15 iunie 2020, iar cea de-a doua, pe 29 iunie. Evaluare Nationala 2020. Calendarul examenelor . continuă pe Playtech

Evaluarea Nationala 2020, sesiunea speciala. Calendarul complet si conditiile de desfasurare

Elevii care sustin Evaluarea Nationala 2020, dar care vor avea o temperatura mai mare fata de cea recomandata, care vor fi in izolare sau carantina din cauza infectiei cu SARS-CoV-2 sau care din alte motive.

Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala: Limba Romana, Limba Materna si Matematica

Evaluare Nationala 2020. Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala la Limba Romana, Limba Materna si Matematica. La aceasta examinare pot participa absolventii clasei a VIII-a din seria curenta, dar si absolventii din seriile anterioare. Astfel, este primul an in care la Evaluarea Nationala este prevazuta si o a doua sesiune de examinare, pentru elevii care .

Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala: Limba Romana, Limba Materna si Matematica

In luna iunie 180. 000 de elevi din clasa a VIII-a vor sustine Evaluarea Nationala, potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Educatiei, care a publicat si o serie de modele orientative de subiecte pentru Limba Romana, Limba Materna si Matematica. Mai multe informatii despre cum se vor desfasura examenele, in continuare. Modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala .

Elev de clasa a VIII-a din Iasi, diagnosticat cu Covid-19. A intrat in contact cu 11 colegi in timpul pregatirilor pentru Evaluarea Nationala

Un elev de clasa a VIII-a din Iasi a fost diagnosticat cu Covid-19. Adolescentul a mers la scoala timp de doua zile, la pregatirea pentru Evaluarea Nationala, intrand in contact cu elevi si profesori.

Fiul de primar care a furat la Evaluarea Nationala da acum Bacalaureatul. Ce s-a ales de mega-ancheta inceputa de DNA

Vara aceasta se implinesc patru ani de cand procurorii DNA Suceava au demarat cercetarile in dosarul fraudei de la Evaluarea Nationala in care este anchetat primarul comunei Salcea, din judetul Suceava, Ilie Lungu.

Ministrul Educatiei, despre Evaluarea Nationala si Bacalaureat. Anisie: Daca un elev a apucat sa dea o proba, dar a lipsit de la celelalte din motive medicale sau de carantina, nu va trebui sa o repete (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat ca elevii care au apucat sa sustina una dintre probe in cadrul examenelor de final de ciclu, dar au absentat de la celelalte din cauze medicale sau de carantina, se.

Corectarea lucrarilor la Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2020 se va face in sistem incrucisat, in alte judete

Lucrarile elevilor care vor sustine anul acesta examenele nationale vor ficorectate in sistem incrucisat in alte judete, a declarat ministrul Educatiei, Monica Anisie pentru edupedu. ro. Aceasta.

89 de centre de examen si doua de corectura la Evaluarea Nationala din Vrancea. Cand au loc probele la limba romana si matematica

La nivelul judetului Vrancea s-au inscris 3004 absolventi de clasa a VIII-a pentru a sustine probele de limba si literatura romana si de matematica ale examenului de Evaluare Nationala.

UPDATE Primii doi elevi din Romania infectati cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor pentru elevii din anii terminali

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Iasi a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul astfel de caz din Romania dupa redeschiderea scolilor, in 2 iunie, pentru pregatirea elevilor din clasele a VIII-a si a XII-a. Un al doilea caz a fost inregistrat la Gura Humorului, fiind vorba despre o eleva de clasa a XII-a.

Precizari importante pentru elevii care sustin Evaluarea Nationala si Bacalaureatul

Monica Anisie, ministrul Educatiei si Cercetarii, a emis un ordin in care apar noutati in ceea ce pr.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )