Libnet.ro
UNICEF

10:30

Capacitatea de testare pentru coronavirus creste. Primaria Capitalei a achizitionat 4 aparate PCR

Antena3 Antena3,
Capacitatea de testare pentru coronavirus creste. Primaria Capitalei a achizitionat 4 aparate PCR

Gabriela Firea sustineca au fost achizitionate patru aparate de testare RT PCR si un extractor ARN si ca, in acest fel, capacitatea de testare pentru noul coronavirus a crescut de 8 ori. continuă pe Antena3

Noi informatii legate de cazul COVID-19 de la Maternitatea MedLife: O singura persoana depistata pozitiv, procesul de testare a contactilor continua MedLife are acum propriul laborator de testare pentru coronavirus

MedLife revine cu informatii referitoare la cazul COVID 19. De asemenea, anunta ca a extins procesul de testare pentru toti medicii si asistentii care sunt direct implicati in procesul de triaj la intrarea in unitatile medicale, pentru a tine in siguranta personalul si pacientii si a pus in functiune propriul laborator, Real Time PCR.

CORONAVIRUS. Primaria Capitalei a achizitionat patru aparate de testare Real Time PCR. Doua se afla la Spitalul Victor Babes si doua, la Institutul Matei Bals (VIDEO)

Primaria Capitalei a achizitionat patru aparate de testare Real Time PCR si un extractor ARN, aparate destinate maririi capacitatii de testare la nivelul Bucurestiului, anunta primarul Gabriela Firea. Doua.

Imagini in premiera cu aparatele de testare COVID-19 achizitionate de Primaria Capitalei. Gabriela Firea: Iata ca avem si vesti bune

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni seara ca institutia pe care o conduce a investit 4 milioane de euro pentru achizitia de aparatura si echipamente de protectiie pentru spitalele din Bucuresti.

Care este capacitatea de testare pentru COVID-19 a Romaniei?

Raspuns rapid: intre 3000-5000zi intr-un scenariu optimist. in aceste zile, aud foarte des intrebarile cate teste REAL TIME PCR pentru depistarea SARS-CoV-2 poate realiza Rominia intr-o zi? Cum crestem capacitatea de testare? Ministrul Costache a vehiculat ideea surprizatoare, inainte cu o zi sa-si dea demisia, ca poate testa toata populatia Bucurestiului de 2. 000 000 de locuitori.

Romania va testa pentru coronavirus si pacientii cu pneumonie sau fara alta etiologie care sa explice tabloul clinic

Romania va testa pentru coronavirus si pacientii cu pneumonie sau fara alta etiologie care sa explice pe deplin tabloul clinic. Institutul National de Sanatate Publica a extins, astazi, criteriile de testare si pentru acesti pacienti.

Primaria Capitalei anunta ca este executata silit pentru suma de 3,7 milioane de euro si 500.000 de lei, in baza unei sentinte din 2010

Primaria Capitalei a anuntat, duminica seara, ca este executata silit pentru suma de 3,7 milioane de euro si 500. 000 de lei, in baza unei sentinte din 2010, care vizeaza o expropriere. Gabriela Firea cere Guvernului sistarea executarilor silite pe durata starii de urgenta.

Primaria Capitalei inteapa din nou cetatenii. Acum, sa-i testeze

Bucurestenii se pregatesc sa fie intepati de persoane abilitate desemnate de Primaria Capitalei, in .

Primaria Capitalei anunta ca e executata silit Firea cere Guvernului sistarea executarii

Primaria Capitalei a informat, duminica seara, ca este executata silit si trebuie sa plateasca aproa.

Vlad Mixich: Cred ca vom avea un medicament sau un vaccin pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an Orice cititi pe internet, nu luati medicamente de capul vostru!

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, se declara optimist si spune ca, cel mai probabil pana la finalul acestui an, am putea avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus. in ceea ce priveste cele 8 medicamente impotriva coronavirusului studiate in prezent ca posibile solutii, Vlad Mixich subliniaza ca exista prea putine studii stiintifice ca sa fim siguri ca ele fac mai mult bine decat rau. El avertizeaza ca orice cititi pe internet, orice mare vedeta medicala auziti, nu trebuie sa luati medicamente de capul vostru, daca nu vorbiti cu un medic inainte.

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate: Cred ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul anului

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, este de parere ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an. Multe intrebari despre tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )