Libnet.ro
UNICEF

09:30

Care este capacitatea de testare pentru COVID-19 a Romaniei?

Hotnews Hotnews,
 Care este capacitatea de testare pentru COVID-19 a Romaniei?

Raspuns rapid: intre 3000-5000zi intr-un scenariu optimist. in aceste zile, aud foarte des intrebarile cate teste REAL TIME PCR pentru depistarea SARS-CoV-2 poate realiza Rominia intr-o zi? Cum crestem capacitatea de testare? Ministrul Costache a vehiculat ideea surprizatoare, inainte cu o zi sa-si dea demisia, ca poate testa toata populatia Bucurestiului de 2. 000 000 de locuitori. continuă pe Hotnews

Ce trebuie sa faca un angajator pentru a beneficia de acoperirea somajului tehnic pentru angajati. Care este procedura

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza deopotriva angajatii si angajatorii. Ramase fara activitate, tot mai multe firme cauta masuri pentru a putea face fata dezechilibrului economic in aceasta perioada. Pentru multi dintre angajatorii care si-au trimis acasa salariatii, somajul tehnic reprezinta o varianta. Dar, ajung banii pentru toata lumea? Cum poti beneficia de somaj .

Jador si Connect-R, scosi din minti de Vulpita de la Antena 1. Care este legatura cu Alex Velea

Telenovela Vulpita, dar si actiunile protagonistei, o plaseaza in top-ul celor mai blamate si, totodata, invidiate persoane din Romania la aceasta ora. Sotii Stegaru si-au schimbat viata imediat cum au pasit in platoul Acces Direct. Si-au gasit loc in Bucuresti, isi permit sa isi satisfaca unele placeri, iar toate datorita ei, Vulpitei, mai cu seama .

Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum. in ce conditii traieste singurul locuitor din zona

Italianul Mauro Morandi este singurul locuitor al insulei Budelli, din Marea Mediterana, de mai bine de 30 de ani. in ultimele saptamani, casa sa de pe insula a devenit un loc izolat, de unde barbatul in varsta de 81 de ani urmareste stirile despre coronavirus. Care este cel mai sigur loc de pe planeta acum.

Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca

Gigi Becali a trecut la masuri radicale la FCSB, din cauza pandemiei care a oprit fotbalul. Finantatorul a anuntat ca nu mai e dispus sa bage bani in echipa, daca nu ii va aduce profit. Gigi Becali, la un pas sa desfiinteze FCSB. Care este singura conditie care il poate face sa se razgandeasca Finantatorul .

Epidemiologul Geza Molnar anunta cand vom avea un vaccin valid. Este vina noastra pentru acest virus!

Pandemia de COVID-19 zguduie lumea. Combaterea noului coronavirus a determinat adoptarea de masuri fara precedent in zeci de tari. Pe 24 martie, presedintele Klaus Iohannis a declarat carantina totala in Romania. in lipsa unui vaccin, a unui medicament specific, singura solutie pentru a ne tine la distanta de virusul mortal ramane respectarea masurilor de siguranta.

Ministrul Virgil Popescu a emis ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a emis Ordinul prin care este stabilita metodologia de solicitare si eliberare a Certificatelor de Situatie de Urgenta CSU). Prin.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete ale lui Ceausescu. Care este, de fapt, data reala a nasterii dictatorului

De epoca comunista inca se leaga multe secrete, iar unul dintre cele mai bine pazite este reprezentat de data reala a nasterii dictatorului. Secretul lui Ceausescu. Care este data reala a nasterii dictatorului Pe Wikipedia, despre Nicolae Ceausescu se regaseste ca s-a nascut pe 26 ianuarie 1918 la Scornicesti si a murit pe 25 decembrie .

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Noi informatii legate de cazul COVID-19 de la Maternitatea MedLife: O singura persoana depistata pozitiv, procesul de testare a contactilor continua MedLife are acum propriul laborator de testare pentru coronavirus

MedLife revine cu informatii referitoare la cazul COVID 19. De asemenea, anunta ca a extins procesul de testare pentru toti medicii si asistentii care sunt direct implicati in procesul de triaj la intrarea in unitatile medicale, pentru a tine in siguranta personalul si pacientii si a pus in functiune propriul laborator, Real Time PCR.

Angajatii Spitalului Judetean Suceava, trimisi la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o inghesuiala de nedescris (FOTO)

Toti angajatii Spitalului Judetean Suceava au fost trimisi sa fie testati pentru a se stabili daca sunt infectati cu noul coronavirus. Testarile au inceput inca de la inceputul saptamanii si se vor prelungi in zilele care urmeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )