Libnet.ro
UNICEF

16:15

Capat de drum: Irina Begu, nvinsa n semifinalele de la Istanbul de Pauline Parmentier

Hotnews Hotnews,
 Capat de drum: Irina Begu, nvinsa n semifinalele de la Istanbul de Pauline Parmentier

Drumul Irinei Begu la turneul de la Istanbul s-a oprit in semifinale, locul 37 WTA pierzand impotriva frantuzoaicei Pauline Parmentier 122 WTA), scor 6-3, 6-4. continuă pe Hotnews

Irina Begu a fost invinsa de Parmentier in semifinale la Istanbul

Jucatoarea Irina Begu, locul 37 WTA si cap de serie 7, a fost eliminata, sambata, in semifinalele turneului de la Istanbul, cu premii de 250. 000 de euro, fiind invinsa de sportiva franceza Pauline Parmentier, numarul 122 mondial.

Irina Begu nu s-a mai putut abtine. Reactie neasteptata in timpul turneului de la Istanbul

Irina Begu s-a calificat in semifinalele turneului de la Istanbul, dupa ce a invins-o pe croata Donna Vekici. Cu toate acestea, meciul nu a fost lipsit de intrigi. Tenismena a fost enervata la culme in timpul.

Irina Begu a facut scandal monstru la Istanbul: Nu mai joc! Stau aici 10 ore

Irina Begu s-a calificat in semifinalele turneului de la Istanbul, dupa ce a trecut de croata Donna Vekici, dupa un meci in trei seturi.

Irina Begu a nvins-o pe Vekic si este n semifinale la Istanbul. Urmatoarea adversara, Parmentier, dupa ce Wozniacki a abandonat

Jucatoarea Irina Begu, locul 37 WTA si cap de serie 7, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Istanbul, cu premii de 250. 000 de euro, trecand in sferturi de croata Donna Vekic, numarul 54 mondial, anunta news. ro.

Irina Begu, fantastica! A salvat o minge de meci si s-a calificat in semifinale la Istanbul

Irina Begu s-a calificat in semifinalele turneului de la Istanbul, dupa ce a invins-o pe croata Donna Vekic, scor 3-6, 7-6, 6-1.

Irina Begu, CRIZA DE NERVI in direct! Nu mai joc! Nu ma misc de aici! Stau aici 10 ore

Irina Begu a facut o criza de nervi la finalul setului doi din sfertul de finala de la Istanbul, cu Donna Vekic. Condusa cu 1-0 la seturi de croata, Irina a pierdut pe propriul serviciu la 5-5, adversara urmand.

WTA Istanbul: Irina Begu, n sferturile competitiei (6-4, 6-4 cu Christina McHale) - nca o revenire superba n primul set

Irina-Camelia Begu 37 WTA), cap de serie numarul sapte, continua aventura la turneul International de la Istanbul, dupa o noua victorie in doua seturi: scor 6-4, 6-4 cu Christina McHale 88 WTA). Romanca a reusit o noua revenire spectaculoasa in primul set, dupa ce jucatoarea in varsta de 25 de ani a condus cu 3-0 si 4-1. Al treilea succes in fata americancei i-a adus Irinei calificarea in sferturile competitiei din Turcia.

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului de la Istanbul (WTA)

TenismenaIrina Begu, cap de serie numarul sapte, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus de Christina.

Begu, victorie de senzatie la Istanbul: Irina parea ingropata, dar apoi a reusit un meci memorabil

Irina Begu 37 WTA) traverseaza cea mai buna forma a ei din 2018 si se vede ca nu degeaba a fost titularizata in Fed Cup de Florin Segarceanu, in locul Soranei Carstea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )