Libnet.ro
UNICEF

05:30

Irina Begu a fost invinsa de Parmentier in semifinale la Istanbul

Adevărul Adevărul,
Irina Begu a fost invinsa de Parmentier in semifinale la Istanbul

Jucatoarea Irina Begu, locul 37 WTA si cap de serie 7, a fost eliminata, sambata, in semifinalele turneului de la Istanbul, cu premii de 250. 000 de euro, fiind invinsa de sportiva franceza Pauline Parmentier, numarul 122 mondial. continuă pe Adevărul

Irina Begu a nvins-o pe Vekic si este n semifinale la Istanbul. Urmatoarea adversara, Parmentier, dupa ce Wozniacki a abandonat

Jucatoarea Irina Begu, locul 37 WTA si cap de serie 7, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Istanbul, cu premii de 250. 000 de euro, trecand in sferturi de croata Donna Vekic, numarul 54 mondial, anunta news. ro.

Capat de drum: Irina Begu, nvinsa n semifinalele de la Istanbul de Pauline Parmentier

Drumul Irinei Begu la turneul de la Istanbul s-a oprit in semifinale, locul 37 WTA pierzand impotriva frantuzoaicei Pauline Parmentier 122 WTA), scor 6-3, 6-4.

Begu se opreste in semifinale la Istanbul

Jucatoarea Irina-Camelia Begu a fost eliminata, sambata, in faza semifinalelor turneului WTA de la Istanbul, Turcia.

Irina Begu, fantastica! A salvat o minge de meci si s-a calificat in semifinale la Istanbul

Irina Begu s-a calificat in semifinalele turneului de la Istanbul, dupa ce a invins-o pe croata Donna Vekic, scor 3-6, 7-6, 6-1.

Irina Begu nu s-a mai putut abtine. Reactie neasteptata in timpul turneului de la Istanbul

Irina Begu s-a calificat in semifinalele turneului de la Istanbul, dupa ce a invins-o pe croata Donna Vekici. Cu toate acestea, meciul nu a fost lipsit de intrigi. Tenismena a fost enervata la culme in timpul.

Irina Begu a facut scandal monstru la Istanbul: Nu mai joc! Stau aici 10 ore

Irina Begu s-a calificat in semifinalele turneului de la Istanbul, dupa ce a trecut de croata Donna Vekici, dupa un meci in trei seturi.

Irina Begu, CRIZA DE NERVI in direct! Nu mai joc! Nu ma misc de aici! Stau aici 10 ore

Irina Begu a facut o criza de nervi la finalul setului doi din sfertul de finala de la Istanbul, cu Donna Vekic. Condusa cu 1-0 la seturi de croata, Irina a pierdut pe propriul serviciu la 5-5, adversara urmand.

WTA Istanbul: Irina Begu, n sferturile competitiei (6-4, 6-4 cu Christina McHale) - nca o revenire superba n primul set

Irina-Camelia Begu 37 WTA), cap de serie numarul sapte, continua aventura la turneul International de la Istanbul, dupa o noua victorie in doua seturi: scor 6-4, 6-4 cu Christina McHale 88 WTA). Romanca a reusit o noua revenire spectaculoasa in primul set, dupa ce jucatoarea in varsta de 25 de ani a condus cu 3-0 si 4-1. Al treilea succes in fata americancei i-a adus Irinei calificarea in sferturile competitiei din Turcia.

Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului de la Istanbul (WTA)

TenismenaIrina Begu, cap de serie numarul sapte, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus de Christina.

Begu calificata in sferturi la Istanbul

Irina Begu s-a calificat, miercuri, intre cele mai bune opt jucatoare la turneul WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )