Libnet.ro
UNICEF

09:45

Capitala si doua judete, sub avertizare cod galben de ceata

Adevărul Adevărul,
Capitala si doua judete, sub avertizare cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a amis avertizari cod galben pentru Bucuresti si pentru judetele Ilfov si Hunedoara, unde se va semnala ceata care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in 24 de judete si in zonele periferice ale Capitalei

ANM a emis sambata dimineata o avertizare cod galben de ceata pentru 24 de judete si pentru Bucuresti, ceea ce determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata. Temperatura maxima din Capitala va fi de 15 grade

Sambata dimineata, douazeci si doua de judete si Capitala se aflau sub atentionare cod galben de ceata, vizibilitatea putand sa scada local sub 50 de metri, potrivit ANM.

Cod galben de ceata in 21 de judete si in Capitala

ANM a emis duminica avertizari cod galben de ceata pentru 21 de judete si pentru Capitala, vizibilitatea scazand local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in 21 de judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata avertizari cod galben de ceata pentru 21 de judete si pentru Capitala, vizibilitatea scazand local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, informeaza News. ro.

UPDATE Cod galben de ceata in 21 de judete si in Capitala

ANM a emis duminica avertizari Cod galben de ceata pentru 21 de judete si pentru Capitala, vizibilitatea scazand local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Meteorologii au emis cod galben de ceata pentru 21 de judete si Bucuresti

ANM a emis duminica avertizari cod galben de ceata pentru 21 de judete si pentru Bucuresti, vizibilitatea scazand local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri .

Cod galben de ceata in 16 judete si Bucuresti; atentionare de vant puternic in alte cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 16 judete din sudul si sud-estul tarii, inclusiv in Bucuresti, dar si de vant puternic.

Cod galben de ceata si burnita in 22 de judete si pe autostrazile A1, A2, A3, sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabile in 22 de judete, inclusiv in.

Avertizare de vreme rea. Cod galben de vant puternic pentru noua judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni dimineata, atentionari cod galben de vant puternic pentru noua judete. Judetul Sibiu se afla sub cod galben de vant puternic pana la.

Cod galben de fenomene periculoase

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabile in 22 de judete, inclusiv in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )