Libnet.ro
UNICEF

07:45

O capodopera a celui mai apreciat artist nigerian din secolul 20, scoasa la licitatie de Sotheby and s

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O capodopera a celui mai apreciat artist nigerian din secolul 20, scoasa la licitatie de Sotheby and s

O lucrare necunoscuta pana in prezent a celui mai apreciat artist nigerian al secolului 20, Ben Enwonwu, considerata capodopera, e scoasa la licitatie online de Sotheby and s, informeaza BBC si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

O capodopera a celui mai apreciat artist nigerian din secolul 20, scoasa la licitatie de Sotheby and s

O lucrare necunoscuta pana in prezent a celui mai apreciat artist nigerian al secolului 20, Ben Enwonwu, considerata capodopera, e scoasa la licitatie online de Sotheby and s, informeaza BBC si News. ro.

Proprietarii celui mai mare vitraliu-cupola din lume, care exista la Valcea, fara certificarea recordului FOTO

La mai bine de sase luni dupa ce o lucrare de arta a fost recunoscuta de catre Academia Recordurilor Mondiale drept cel mai mare vitraliu sub forma de cupola, proprietarele creatiei nu detin certificarea titlului de record mondial.

Bild, Merkel si razboaiele culturale din jurul reunificarii intre Est si Vest: povestea celui mai popular tabloid din Germania

Fondat de Axel Springer si publicat prima oara in 1952, Bild, cel mai mare tabloid din Germania, este tiparit in 20 de editii regionale si vinde peste 1. 3 de milioane de copii. Publicatia patrunde in toate colturile societatii germane, dar atinge profund si scena politica profund, astfel incat de-a lungul anilor cancelarii germani s-au bazat pe el pentru a lua pulsul natiunii.

Ultimele doua loturi pentru executia lucrarilor celui mai mare proiect de infrastructura rutiera din Dambovita

In aceasta perioada, Consiliul Judetean Dambovita deruleaza cel mai mare proiect de infrastructura rutiera derulat vreodata in judet, in valoare totala de aproape 213 milioane lei.

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )