Libnet.ro
UNICEF

11:16

Proprietarii celui mai mare vitraliu-cupola din lume, care exista la Valcea, fara certificarea recordului FOTO

Adevărul Adevărul,
Proprietarii celui mai mare vitraliu-cupola din lume, care exista la Valcea, fara certificarea recordului FOTO

La mai bine de sase luni dupa ce o lucrare de arta a fost recunoscuta de catre Academia Recordurilor Mondiale drept cel mai mare vitraliu sub forma de cupola, proprietarele creatiei nu detin certificarea titlului de record mondial. continuă pe Adevărul

Geneva a adoptat cel mai mare salariu minim din lume. Care este suma si cum a influentat pandemia votul elvetienilor

Cetatenii elvetieni din Cantonul Geneva au votat adoptarea legii salariului minim. Echivalat in dolari, noua suma minima la care este indreptatit un angajat este de aproximativ 21,3 euro pe ora, devenind astfel cel mai mare salariu minim din lume.

Bugetarul cu cel mai mare salariu din aparatul de stat romanesc. Ce venit lunar castiga

Romania continua sa aiba al doilea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeana, dupa Bulgaria. Cu toate acestea, cel mai mare salariu in sistemul bugetar, adica platit din bani publici, este.

Cel mai dietetic tort din lume. Reteta dr. Mihaela Bilic: E un desert de zile mari

Medicul nutritionist Mihaela Bilic nu interzice prajiturile intr-un regim alimentar echilibrat, mai ales atunci cand aceste deserturi sunt preparate in casa.

Simona Halep a patit-o si mai rau la Roland Garros. Cea mai mare umilinta: ziua in care nu a luat nici 3 game-uri

Simona Halep a avut o prestatie foarte, foarte slaba in turul 4 la Roland Garros, in partida cu Iga Swiatek. Favorita numarul unu a competitiei a fost fara replica in fata polonezei, care a controlat jocul pe intreaga lui durata. Doar 69 de minute a durat partida, timp in care Simona Halep a stat mai .

Interviu inedit cu George Puscas, inainte de meciul crucial cu Islanda. Atacantul a recunoscut ce meci i-a produs cea mai mare dezamagire din cariera (VIDEO)

Intr-un European de tineret in care au aratat aproape perfect, in 2019, Romania U21 ajungea pana in semifinale, unde i-a iesit in cale Germania. Desi tricolorii mici au fost la inaltime chiar si in.

VIDEO Cel mai mare oras din Nagorno-Karabah, bombardat duminica de armata azera

Noi tiruri, urmate de explozii, au zguduit duminica Stepankert, principalul oras din regiunea separatista Nargorno-Karabah, unde separatistii armeni sunt in conflict cu fortele azere, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Cel mai mare spital din Baragan va fi modernizat. Cum va arata cladirea in care se vor investi 86,2 milioane lei

Contractul pentru construirea unui nou corp cu cinci etaje in incinta Spitalului Judetean de Urgenta din Calarasi a fost semnat recent, iar investitia se ridica la 86,2 milioane de lei.

Cel mai mare salariu minim din lume, adoptat: unde castigi de la 25 de dolari pe ora, in sus

Ai fi surprins cate tari nu au o prevedere legislativa legata de salariul minim, cum are Romania de exemplu. Undeva in lume insa, tocmai a fost definit cel mai mare salariu minim si vrei.

Cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Veste extraordinara: va fi cea mai ieftina masina electrica din lume

Dacia a anuntat cand va prezentat modelul electric Spring. Vanzarile vor incepe in prima jumatate a anului 2021. Pe piata va intra cea mai accesibila masina electrica din Europa, cu autonomie de 200 de kilometri. Oficialii Grupului Renault au anuntat cand va fi prezentata noua Dacia Spring. Constructorul sustine ca va fi cea mai accesibila .

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )