Libnet.ro
UNICEF

13:00

Capsula echipata de SpaceX va reveni pe Pamant pe 2 august

Hotnews Hotnews,
 Capsula echipata de SpaceX va reveni pe Pamant pe 2 august

Cei doi astronauti americani care au ajuns pe Statia Spatiala Internationala ISS) la bordul capsulei SpaceX Dragon in mai vor pleca pe 1 august, a anuntat vineri seful Nasa, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Detalii uluitoare ies la iveala despre divortul lui Alin Oprea, de la formatia Talisman. Se pare ca artistul are de ceva timp o alta relatie si s-ar fi despartit deja de Larisa, femeia care i-a daruit doi copii. Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea Alin si Larisa Oprea s-au despartit dupa 22 de ani .

Jean Claude Van Damme, aparitie rara alaturi de sotia lui. Cei doi sunt casatoriti de 21 de ani

Jean-Claude Van Damme si sotia sa, Gladys Portugues, au fost surprinsi, recent, de fotoreporteri servind masa in oras in compania unei prietene. Paparazzi au fost acolo pentru a imortaliza momentul. Acestia nu au avut nici cea mai mai vaga idee ca sunt fotografiati. Ce a iesit veti putea vedea in galeria foto a acestui articol.

Ioana Ginghina s-a mutat cu noul iubit, Cristi Pitulice. Cei doi indragostiti si fiica actritei au petrecut si-au petrecut vacanta impreuna (GALERIE FOTO-VIDEO))

Ioana Ginghina a recunoscut ca s-a mutat cu noul ei iubit, Cristi Pitulice. Dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol, actrita a inceput o relatie cu un unul dintre cei mai cunoscuti influenceri in.

Doi angajati Tarom, infectati cu Covid-19. Unul dintre ei a fost pe litoralul romanesc. Cei doi nu au interactionat

Doi angajati Tarom au fost testati pozitiv pentru infectarea cu Covid - 19, unul dintre ei in data de 14 iulie, dupa ce petrecuse un sejur pe litoralul romanesc, iar cel de-al doilea in data de 16 iulie, a anuntat Tarom.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )