Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Playtech Playtech,
Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Detalii uluitoare ies la iveala despre divortul lui Alin Oprea, de la formatia Talisman. Se pare ca artistul are de ceva timp o alta relatie si s-ar fi despartit deja de Larisa, femeia care i-a daruit doi copii. Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea Alin si Larisa Oprea s-au despartit dupa 22 de ani . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta

Sotia lui Marcel Pavel este Violeta. A implinit 48 de ani luna aceasta si din fotografiile de la ziua ei se poate vedea ca arata foarte bine, in pofida faptului ca este mama a trei copii. Cine este sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta Violeta, sotia celebrului cantaret Marcel Pavel pare ca .

Primele fotografii cu noua iubita a lui Alin Oprea. Artistul a facut schimbari importante in viata lui de la inceputul relatiei

Dupa ce s-a zvonit ca mariajul dintre Alin Oprea si sotia lui Larisa s-a incheiat odata cu plecarea sotiei la Londra, acolo unde cei doi copii ai lor studiaza, au inceput sa apara si dovezile. Se pare ca .

Cu ce se ocupa amanta lui Alin Oprea. Femeia maritata a facut o greseala fatala si a fost depistata de Larisa

Noi detalii incredibile apar despre divortul momentului, cel al lui Alin Oprea de la Talisman. Astfel, relatia sa interzisa ar fi iesit la iveala dupa ce iubita acestuia s-ar fi fotografiat chiar in casa lui. Cu ce se ocupa amanta lui Alin Oprea Dupa un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea s-a despartit de .

Cine este Gigi Hadid. Cati bani are si cine este tatal copilului ei

Gigi Hadid a revenit in atentia presei din lumea intreeaga datorita frumusetii sale, dar si a familiei din care provine. Cine este tanara, care sunt veniturile sale si cine este tatal copilului ei? Cine este Gigi Hadid? Gigi Hadid este una dintre cele mai bine platite supermodele din toata lumea, alaturi de sora sa mai .

Cine este, de fapt, mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea arata impecabil la 53 de ani

Alex Velea se poate lauda cu o soacra cu care nu ii este rusine sa iasa in lume. Mama Antoniei este o femeie superba, chiar daca a implinit frumoasa varsta de 53 de ani. Denise Iacobescu a povestit care este secretul, cum se mentine tanara si frumoasa. Cine este mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea .

Cantareata super celebra din Romania care nu a stiut cine este Ludovic Orban. Moment penibil in timpul unui interviu

Era doar una dintre multele fete tinere care se viseaza artiste de top in Romania, in urma cu cateva luni, dar participarea ei la Asia Express, Drumul Comorilor, alaturi de iubitul ei Speak, i-a deschis calea spre succes. Nu stia nici cine este premierul Romaniei in luna mai, dar asta nu a impiedicat-o sa devina celebra.

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu.

Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede ca a dat lovitura

Echipa FCSB are de acum un nou antrenor in care Gigi Becali si-a pus toate sperantele. Cine este si ce spune cunoscutul afacerist de noua achizitie? FCSB are un nou antrenor! Noul antrenor al FCSB a fost prezentat oficial! Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghemcampf la Al Wasl. Petrea vine .

Cine este, de fapt, barbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar in lenjerie intima

Lidia Buble, o prezenta activa in mediul online, inregistreaza si pozeaza majoritatea momentele de zi cu zi din viata sa. De aceasta data, fanii au crezut ca a filmatmai mult decat trebuia. Aceasta a publicat un video in care apare in lenjerie intima, alaturi de un barbat, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )