Libnet.ro
UNICEF

01:05

Capsuni sau capsune, care este varianta corecta?

Antena3 Antena3,
Capsuni sau capsune, care este varianta corecta?

Capsuni sau capsune? Una dintre cele mai socante schimbari in editia din 2005 a DOOM-ului a fost acceptarea de catre lingvisti a pluralului capsuni. Ca forma corecta, alaturi de capsune, de la. continuă pe Antena3

Barbatul din spatele nregistrarii Laurel/Yanny a dezvaluit care este cuvantul pe care l spune

O inregistrare a unor cuvinte scurte generate pe calculator a devenit virala si a starnit dispute online, precum in cazul celebrei rochii pe care oamenii o vedeau in culori total diferite. Care este, totusi, varianta corecta: Laurel sau Yanny?.

Care este cel mai lung cuvant din limba romana. Are 44 de litere! Crezi ca reusesti sa-l citesti cu voce tare?

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvant existent in limba romana. E numele unei boli pulmonare care e provocata de inhalarea prafului de siliciu vulcanic, care depunandu-se in.

Care este principala cauza de gelozie pentru jumatate dintre romani

Telefonul mobil este unul dintre principalele motive de gelozie in Romania, aproape jumatate dintre romani fiind mai gelosi pe faptul ca jumatatea lor sta cu nasul in telefon si doar 18% pe timpul pe care.

Seful Ford Romania someaza Guvernul: Sa spuna clar care este planul sau pentru viitor si sa se tina de cuvant

CEO-ul Ford Romania, britanicul Ian Pearson, transmite Guvernului de la Bucuresti un mesaj transant, in contextul in care infrastructura din Romania se afla la pamant. El a afirmat, intr-un interviu acordat.

De ce injuraturile romanilor te trimit la origini. Care este explicatia?

Despre romani se spune ca au o lista inepuizabila de cuvinte de ocara - de altfel, unul dintre textele celebre ale literaturii romane este o predica a lui Antim Ivireanul circa 1650 -1716, mitropolit de.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este diferenta dintre odata si o data

Ana Iorga a prezentat in rubrica Pe cuvant cum se scriu corect adverbele de timp si gruparile adverbiale. Ne putm gasi incurcati in fataunor adverbe compuse pe care le putem confundacu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )