Libnet.ro
UNICEF

19:15

Caracteristici ale celor mai bune cazinouri online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Caracteristici ale celor mai bune cazinouri online

A fost o vreme cand oamenii stiau foarte putine lucruri despre cazinourile online. Multi jucatori erau nevoiti sa mearga la un cazinou offline pentru a juca poker, blackjack sau sloturi. Lucrurile s-au schimbat de curand. continuă pe Ziarul Bursa

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

HOROSCOP. Cele mai bune zodii cu care sa faci dragoste. Berbecii sunt magnetici, Taurii sunt mereu pofticiosi dupa amor

Esti pasionat de zodii si citesti zilnic horoscopul? Sau esti genul sceptic care nu crede deloc in asa ceva? Indiferent care ar fi raspunsul, multi spun ca exista cateva caracteristici comune si specifice.

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

VIDEO De ce drumul spre Sarmizegetusa Ramane e in topul celor mai frumoase sosele din Romania. Cum arata cei 20 de kilometri prin Muntii Orastiei

Desi a fost afectata de alunecari de teren si viituri in mai multe locuri, soseaua spre Sarmizegetusa Regia a ramas unul dintre cele mai frumoase drumuri de munte din Romania.

Topul celor mai ingrijite plaje de la Marea Neagra, certificate Blue Flag: care sunt singurele trei din Romania

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a selectat noua dintre cele mai ingrijite plaje aflate pe tarmul Marii Negre. Certificarile Blue Flag sunt acordate de Foundation for Environmental Education FEE) plajelor publice sau private care indeplinesc criteriile legate de calitatea apei, acces facilitat, siguranta si curatenie.

INTERVIU EXCLUSIV. Mona Segall, omul din spatele celor mai urmarite emisiuni de divertisment din Romania

E considerat cel mai bun producator de televiziune din Romania. Mona Segall, omul din spatele Asia Express sau Chefi la cutite ne da o lectie de succes in productia de televiziune. Eu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )