Libnet.ro
UNICEF

22:00

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai asteptate filme care vor aparea in perioada urmatoare. Godzilla si X-Men sunt doar doua dintre ele

Dupa Avengers: Endgame, care s-a bucurat de un succes remarcabil la nivel mondial, exista si alte filme foarte asteptate de cinefili care vor aparea in perioada urmatoare. John Wick 3. Unul dintre.

Dana Nalbaru, CELE MAI CUMPLITE momente din viata ei: A fost PARASITA si a intrat in DEPRESIE! E greu sa fii singur

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din Romania. Sunt casatoriti de multi ani si au impreuna 3 copii, dintre care o fetita este adoptata, relateaza.

Zece curiozitati care rastoarna mitul Triunghiul Bermudelor. Care sunt cele mai periculoase ape pentru traficul naval

In epoca tehnologiei, Triunghiul Bermudelor mai fascineaza inca omenirea, desi disparitiile navelor, ori fenomenele stranii sunt tot mai rar raportate, comparativ cu a doua parte a secolului XX.

Cele mai bune oferte de modele de design pentru tricouri personalizate Garantat!

Moda este in continua schimbare in fiecare an. Designerii sunt fascinati de moda, ei isi doresc sa studieze tendintele modei, sa creeze modele unice, sa selecteze materialele, sa ia parte la toate aspectele legate de realizarea propriilor creatii in domeniul vestimentar.

Carmen Avram: Dacian Ciolos a negociat cele mai mici subventii din UE pentru fermierii romani

Candidata Partidului Social Democrat PSD) la alegerile europarlamentare Carmen Avram le-a cerut scuze agricultorilor din Botosani in numele fostului premier Dacian Ciolos, acuzat ca, in calitate de comisar.

Liceul din nordul Moldovei reabilitat cu 3,6 milioane de euro. Va fi unul dintre cele mai moderne din Romania

In orasul Saveni, judetul Botosani, va functiona unul dintre cele mai moderne licee din Romania. Se investesc peste 3,6 milioane de euro pentru reabilitarea grupului scolar Mihai Ciuca. Autoritatile locale spera ca in urma modernizarii elevii sa ramana in localitate si dupa absolvire sa dezvolte economic zona.

RETETA. Cum facem cele mai bune salate pentru sezonul cald

Salata cu piept de pui la gratar si capsuni Ingrediente: -ulei de masline extravirgin -2 lingurite de zeama de lamaie verde -3 linguri de suc de lamaie -o jumatate de lingura de miere -sare -p.

Cele mai ciudate tratamente din trecut. Cum functiona trepanatia, procedeul prin care pacientului i se facea o gaura in craniu

De la toxicul mercur, ca elixir al nemuririi, la trepanatie, ca solutie pentru afectiunile psihice, istoria medicinii nu duce lipsa de tratamente nonconformiste care ne socheaza astazi.

Pregatiri pentru editia 2019 a targului Dragaica, unul dintre cele mai vechi balciuri din zona Munteniei

Revitalizat in urma cu doi ani, sub denumirea Iarmafest, targul Dragaica a devenit deja un festival regional sinonim cu distractia. Regulamentul de organizare a editiei din acest an a targului de vara de la Buzau se afla, in aceste zile, in dezbatere publica.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, care gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )