Libnet.ro
UNICEF

06:00

Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

B1 B1,
Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

Constanta este judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara, iar carantina s-ar putea prelungi. Prefectul Silviu Cosa a anuntat ca vor fi inasprite verificarile si vor fi suplimentate fortele de. continuă pe B1

Carantina, fara efect in municipiul Constanta. Numarul cazurilor de bolnavi COVID-19 a crescut

Pe 20 noiembrie, la ora 20. 00, municipiul Constanta a intrat in carantina. masura ar trebui sa expire peste doua zile. in tot acest timp, cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 au crescut.

Carantina din Sibiu a fost prelungita cu inca sapte zile

Carantina in municipiul Sibiu, dar si in orasele Cisnadie si Talmaciu si in localitatea Selimbar a fost prelungita cu sapte zile, incepand de luni de la ora 5. 00, conform Digi24.

Municipiul Constanta va primi o donatie de 200.000 de masti de protectie si 4.000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan

Municipiul Constanta va beneficia deo donatie de 200. 000 de masti de protectie si 4. 000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan si a unei asociatii. Valoarea testelor este peste.

Directia de Sanatate Publica analizeaza oportunitatea prelungirii carantinei in municipiul Constanta

Intr-o conferinta de presa sustinuta joi dupa amiaza, prefectul Constantei a anuntat posibilitatea prelungirii carantinei orasului Constanta.

NOI INVESTITII IN INFRASTRUCTURA Molurile 3 si 4 din Portul Constanta, in faza studiului de fezabilitate

Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA CN APM SA) a initiat demersurile in vederea lansarii procedurii pentru selectarea proiectantului care va realiza studiul de fezabilitate pentru realizarea lucrarilor de infrastructura, cai de acces si utilitati in vederea dezvoltarii de terminale specializate in Portul Constanta Sud - Molurile 3 S si 4 S, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )