Libnet.ro
UNICEF

08:45

Carantina din Sibiu a fost prelungita cu inca sapte zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carantina din Sibiu a fost prelungita cu inca sapte zile

Carantina in municipiul Sibiu, dar si in orasele Cisnadie si Talmaciu si in localitatea Selimbar a fost prelungita cu sapte zile, incepand de luni de la ora 5. 00, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Carantina in Sibiu, prelungita inca sapte zile

CJSU a aprobat vineri patru hotarari care vizeaza solicitarea catre Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei de emitere a Ordinului Comandantului Actiunii pentru prelungirea masurii de carantina zonala a Municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu, precum si instituirea masurii de carantina zonala in localitatea Marsa, anunta Prefectura Sibiu, intr-un comunicat.

Orasul Sibiu ramane in carantina inca sapte zile. Rata de infectare este mare in ciuda masurilor restrictive luate

Carantina in municipiul Sibiu, dar si in orasele Cisnadie si Talmaciu si in localitatea Selimbar a fost prelungita cu sapte zile, incepand de luni de la ora 5.

Sibiu: Carantina zonala a fost prelungita cu inca o saptamana

Carantina zonala a fost prelungita pentru inca 7 zile in municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu. Totodata, masura a fost.

Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita. Cat este rata de infectare

Autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, din cauza incidentei cazurilor de Covid 19, care se mentine ridicata. Masura de carantinare a orasului a fost prelungita cu 7 zile, dupa ce timp de 14 zile in care au fost impuse masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia, prelungita cu inca o saptamana

Din cauza ratei incidentei cazurilor de COVID-19, care se mentine ridicata, autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, cu inca 7 zile peste cele doua saptamani de.

Carantina din Sibiu, prelungita cu 7 zile, incepand de luni

Carantina in municipiul Sibiu, dar si in orasele Cisnadie si Talmaciu si in localitatea Selimbar a fost prelungita cu 7 zile, incepand de luni de la ora 5.

Carantina, prelungita cu 7 zile in municipiul Slobozia

Autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, din cauza incidentei cazurilor de Covid 19, care se mentine ridicata. Masura de carantinare a orasului a fost prelungita cu 7 zile, dupa alte 14 zile in care au fost impuse masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului, scrie News.

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19, fiind cel mai tanar dintre pacientii decedati in ultimele 24 de ore.

Carantina in Sibiu si in trei localitati din judet, prelungita de astazi cu inca 7 zile Alba Iulia, Blaj, Sebes sau Cugir ar putea scapa de carantina

Carantina in municipiul Sibiu si in localitatile Cisnadie, Talmaciu si Selimbar a fost prelungita cu alte sapte zile, incepand de luni de la ora 5. in schimb, luni ar putea fi ultima zi de carantina pentru municipiul Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud.

Carantina in Sibiu, prelungita cu inca 7 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea perioadei de carantina cu inca o s.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )