Libnet.ro
UNICEF

05:30

Carantina din Sibiu, prelungita cu 7 zile, incepand de luni

Antena3 Antena3,
Carantina din Sibiu, prelungita cu 7 zile, incepand de luni

Carantina in municipiul Sibiu, dar si in orasele Cisnadie si Talmaciu si in localitatea Selimbar a fost prelungita cu 7 zile, incepand de luni de la ora 5. continuă pe Antena3

Carantina in Sibiu, prelungita inca sapte zile

CJSU a aprobat vineri patru hotarari care vizeaza solicitarea catre Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei de emitere a Ordinului Comandantului Actiunii pentru prelungirea masurii de carantina zonala a Municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu, precum si instituirea masurii de carantina zonala in localitatea Marsa, anunta Prefectura Sibiu, intr-un comunicat.

Carantina in Sibiu, prelungita cu inca 7 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea perioadei de carantina cu inca o s.

Trei localitati din judetul Constanta si una din judetul Alba intra in carantina pentru 14 zile, incepand din acest weekend - GCS

Localitatile Cernavoda, Cumpana, Targusor din judetul Constanta si localitatea Vintu de Jos din Judetul Alba intra in carantina, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Masurile se aplica pentru o perioada de 14 zile incepand de sambata seara pentru localitatile din Constanta si de duminica dimineata pentru cea din judetul Alba.

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19

O tanara de 19 ani, din Sibiu, a murit din cauza COVID-19, fiind cel mai tanar dintre pacientii decedati in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1923 seconds )