Libnet.ro
UNICEF

17:00

Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita. Cat este rata de infectare

Adevărul Adevărul,
Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita. Cat este rata de infectare

Autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, din cauza incidentei cazurilor de Covid 19, care se mentine ridicata. Masura de carantinare a orasului a fost prelungita cu 7 zile, dupa ce timp de 14 zile in care au fost impuse masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului. continuă pe Adevărul

Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia, prelungita cu inca o saptamana

Din cauza ratei incidentei cazurilor de COVID-19, care se mentine ridicata, autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, cu inca 7 zile peste cele doua saptamani de.

DSU prelungeste carantina pentru municipiul Slobozia

Directia pentru Situatii de Urgenta DSU) a decis prelungirea carantinei pentru municipiul Slobozia pentru inca sapte zile, se arata intr-un anunt postat pe paginad e Facebook a Institutiei Prefectului din Judetul Ialomita.

Carantina, prelungita cu 7 zile in municipiul Slobozia

Autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, din cauza incidentei cazurilor de Covid 19, care se mentine ridicata. Masura de carantinare a orasului a fost prelungita cu 7 zile, dupa alte 14 zile in care au fost impuse masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului, scrie News.

Municipiul Slobozia, campion la imbolnavirile cu COVID-19. Cat e rata de infectare

Desi se afla in carantina de pe data de 13 noiembrie, municipiul Slobozia continua sa fie campion la infectarea cu COVID-19. Conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita, incidenta imbolnavirilor in ultimele 14 zile la Slobozia se mentine crescuta.

Sibiu: Carantina zonala a fost prelungita cu inca o saptamana

Carantina zonala a fost prelungita pentru inca 7 zile in municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu. Totodata, masura a fost.

Decizia de desemnare a companiei ISUZU pentru livrarea a o suta de autobuze pentru municipiul Chisinau a fost anulata

Decizia prin care municipalitatea i-a atribuit contractul de achizitii publice companiei ISUZU, pentru livraerea a o suta de autobuze pentru capitala, a fost anulata de Agentia Nationala pentru Solutionarea Contestatiilor. Hotararea vine dupa ce alti participanti la licitatie au contestat rezultatul, iar Agentia a dispus reevaluarea ofertelor, transmite IPN.

Alimentul care este un drog pentru corpul tau. Trebuie consumat cat mai rar

Specialistii germanii numesc acest aliment moartea alba, fiind de parere ca un consum ridicat al acestuia favorizeaza imbatranirea prematura a corpului si creste riscul aparitiei unor afectiuni grave. Acest aliment este ca un drog pentru organismul tau Putini sunt cei care rezista in fata dulciurilor, insa, la fel de putini sunt si cei care stiu .

500 de lei pentru orice roman care face asta. Este simplu. Ce conditie se impune?

Romanii isi vor putea cumpara electrocasnice si electronice noi prin Programul Rabla pentru Electrocasnice, incepand din 15 decembrie, a anuntat Ministrul mediului, apelor si padurilor,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )