Libnet.ro
UNICEF

16:45

Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia, prelungita cu inca o saptamana

B1 B1,
Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia, prelungita cu inca o saptamana

Din cauza ratei incidentei cazurilor de COVID-19, care se mentine ridicata, autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, cu inca 7 zile peste cele doua saptamani de. continuă pe B1

DSU prelungeste carantina pentru municipiul Slobozia

Directia pentru Situatii de Urgenta DSU) a decis prelungirea carantinei pentru municipiul Slobozia pentru inca sapte zile, se arata intr-un anunt postat pe paginad e Facebook a Institutiei Prefectului din Judetul Ialomita.

Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita. Cat este rata de infectare

Autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, din cauza incidentei cazurilor de Covid 19, care se mentine ridicata. Masura de carantinare a orasului a fost prelungita cu 7 zile, dupa ce timp de 14 zile in care au fost impuse masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului.

Carantina, prelungita cu 7 zile in municipiul Slobozia

Autoritatile au decis prelungirea perioadei de carantina pentru municipiul Slobozia, din cauza incidentei cazurilor de Covid 19, care se mentine ridicata. Masura de carantinare a orasului a fost prelungita cu 7 zile, dupa alte 14 zile in care au fost impuse masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului, scrie News.

Sibiu: Carantina zonala a fost prelungita cu inca o saptamana

Carantina zonala a fost prelungita pentru inca 7 zile in municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu. Totodata, masura a fost.

Municipiul Slobozia, campion la imbolnavirile cu COVID-19. Cat e rata de infectare

Desi se afla in carantina de pe data de 13 noiembrie, municipiul Slobozia continua sa fie campion la infectarea cu COVID-19. Conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita, incidenta imbolnavirilor in ultimele 14 zile la Slobozia se mentine crescuta.

Carantina in Sibiu, prelungita inca sapte zile

CJSU a aprobat vineri patru hotarari care vizeaza solicitarea catre Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei de emitere a Ordinului Comandantului Actiunii pentru prelungirea masurii de carantina zonala a Municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu, precum si instituirea masurii de carantina zonala in localitatea Marsa, anunta Prefectura Sibiu, intr-un comunicat.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )