Libnet.ro
UNICEF

15:30

Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita cu inca 7 zile

Adevărul Adevărul,
Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita cu inca 7 zile

Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita, fiind a patra saptamana in care se aplica masuri stricte de prevenire a raspandirii coronavirusului, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 7,81 la mia de locuitori. continuă pe Adevărul

Alba Iulia ramane in carantina de 1 Decembrie. Masura a fost prelungita cu 7 zile. Sunt vizate si localitatile Blaj si Ciugud

Carantina nu a fost ridicata din 1 Decembrie in municipiile Alba Iulia, Blaj si comuna Ciugud, chiar daca initial autoritatile aprobasera o decizie in acest sens, fiind in cele din urma dispusa prelungirea carantinei cu inca 7 zile deoarece in aceste localitati rata de incidenta a ramas ridicata, potrivit Institutiei Prefectului de Alba citata de Agerpres.

Carantina a fost prelungita pentru inca 14 zile la Constanta, unde rata de infectare a continuat sa creasca

Carantina in municipiul Constanta a fost prelungita de vineri pentru alte 14 zile. Dupa doua saptamani de carantina, municipiul Constanta ajunsese joi la o rata de infectare de 10,5 la mia de locuitori. La instituirea acestei masuri, in 20 noiembrie, incidenta cazurilor era de 9,35.

Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

Constanta este judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara, iar carantina s-ar putea prelungi. Prefectul Silviu Cosa a anuntat ca vor fi inasprite verificarile si vor fi suplimentate fortele de.

Cativa locuitori din Bistrita au fentat carantina pentru a face sedinte foto sau a se aproviziona cu apa de izvor: Ce au scris in declaratia pe propria raspundere

Mai multi locuitori din Bistrita, municipiu aflat in carantina, s-au ales cu amenzi dupa ce au parasit zona carantinata sustinand ca merg sa ingrijeasca persoane in varsta sau sa faca cumparaturi, i.

Candidata USR-PLUS Simona Spataru a fost ani de zile avocata a unei firme apropiate de cuplul Firea-Pandele

Simona Spataru, numarul 3 pe lista la alegerile pentru Senat a USR-PLUS, a fost ani de zile avocata a uneia dintre firmele de casa ale fostului primar general PSD din Bucuresti, Gabriela Firea, iar acum candideaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )