Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carantina se prelungeste in sase localitati ale judetului Constanta

Hotnews Hotnews,
 Carantina se prelungeste in sase localitati ale judetului Constanta

Carantina se prelungeste in sase localitati ale judetului Constanta. in cinci localitati va mai fi carantina doua saptamani, iar intr-una 7 zile, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a votatprelungirea carantinei pentru alte sase localitati din judetul Constanta, cu14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru.

Carantina prelungita in sase localitati din judetul Constanta

Dupa municipiul Constanta, alte sase localitati vor fi in perioada urmatoare in carantina. Masura a luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Prefectura Constanta a anuntat sambata, ca in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a votat prelungirea carantinei pentru sase localitati, cu 14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru orasul Techirghiol, scrie News.

Carantina, prelungita pentru inca 7 zile in sase localitati din Ilfov: Corbeanca, Dobresti, Magurele, Mogosoaia, Otopeni si Popesti Leordeni

In localitatile Corbeanca, Otopeni, Mogosoaia, Dobresti, Magurele si Popesti Leordeni carantina a fost prelungita pentru inca saspte zile, dupa cum a anuntat prefectul judetului Ilfov, Daniel Tudorel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )