Libnet.ro
UNICEF

17:30

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

B1 B1,
Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a votatprelungirea carantinei pentru alte sase localitati din judetul Constanta, cu14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru. continuă pe B1

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Prefectura Constanta a anuntat sambata, ca in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a votat prelungirea carantinei pentru sase localitati, cu 14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru orasul Techirghiol, scrie News.

Carantina a fost prelungita pentru inca 14 zile la Constanta, unde rata de infectare a continuat sa creasca

Carantina in municipiul Constanta a fost prelungita de vineri pentru alte 14 zile. Dupa doua saptamani de carantina, municipiul Constanta ajunsese joi la o rata de infectare de 10,5 la mia de locuitori. La instituirea acestei masuri, in 20 noiembrie, incidenta cazurilor era de 9,35.

Carantina prelungita in sase localitati din judetul Constanta

Dupa municipiul Constanta, alte sase localitati vor fi in perioada urmatoare in carantina. Masura a luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Carantina, prelungita pentru inca 7 zile in sase localitati din Ilfov: Corbeanca, Dobresti, Magurele, Mogosoaia, Otopeni si Popesti Leordeni

In localitatile Corbeanca, Otopeni, Mogosoaia, Dobresti, Magurele si Popesti Leordeni carantina a fost prelungita pentru inca saspte zile, dupa cum a anuntat prefectul judetului Ilfov, Daniel Tudorel.

Carantina se prelungeste in sase localitati ale judetului Constanta

Carantina se prelungeste in sase localitati ale judetului Constanta. in cinci localitati va mai fi carantina doua saptamani, iar intr-una 7 zile, relateaza Mediafax.

A fost distribuit primul lot de tablete pentru elevii nevoiasi din judetul Buzau

La saptamani bune dupa ce cursurile la distanta au devenit o obisnuinta din cauza pandemiei de Covid-19, primul lot de tablete pentru elevi nevoiasi a ajuns, vineri dimineata, in judetul Buzau.

Carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita cu inca 7 zile

Perioada de carantina pentru municipiul Slobozia a fost prelungita, fiind a patra saptamana in care se aplica masuri stricte de prevenire a raspandirii coronavirusului, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a ajuns la 7,81 la mia de locuitori.

Municipiul Constanta va primi o donatie de 200.000 de masti de protectie si 4.000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan

Municipiul Constanta va beneficia deo donatie de 200. 000 de masti de protectie si 4. 000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan si a unei asociatii. Valoarea testelor este peste.

Alegeri parlamentare 2020. Acuzatii de mita electorala intr-o localitate din judetul Sibiu VIDEO

Doua persoane au fost surprinse, intr-o localitate din judetul Sibiu, in timp ce imparteau satenilor pachete cu dulciuri si rechizite, suspectate a fi mita electorala. in acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru coruperea alegatorilor.

Cateva fapte savarsite de Emil Bodnaras si biografia sa pentru campania electorala din anul 1946

Cetatenii romani care au dezvoltat, de-a lungul deceniilor, un cult pentru maresalul Ion Antonescu si admira, in acelasi timp, realizarile regimului comunist din Romania se confrunta cu o mare dilema: persoana care l-a predat la 31 august 1944 pe Ion Antonescu in mainile sovieticilor concret, grupului comandat de generalul-locotenent Tevcenkov, seful Directiei Politice a Frontului 2 Ucrainean a fost liderul comunist Emil Bodnaras. Nu ne permitem sa analizam ce anume se intampla in mintea acestor oameni.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.264 seconds )