Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caravana Filmelor TIFF va ajunge in 15 orase din Romania, din iulie pana in septembrie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Caravana Filmelor TIFF va ajunge in 15 orase din Romania, din iulie pana in septembrie VIDEO

Caravana Filmelor TIFF isi reia drumul prin tara, in aceasta vara, proiectand cateva dintre cele mai apreciate filme din ultimul an in circa 15 orase. Din iulie pana in septembrie, pe un ecran gonflabil urias, in aer liber, spectatorii se vor delecta cu povesti cinematografice premiate in festivaluri, dar si cu succese de casa din Romania, Ungaria, Franta, Germania, Norvegia, Spania, Marea Britanie, SUA, Canada si Brazilia. continuă pe Adevărul

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri din Romania la evenimentele importante

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in ziua tentativei de lovitura de stat din Turcia. Conform Kantar media, Antena 3 a fost lider de audienta intreaga zi, dar si in intervalul orar 23:15 .

FOTOGALERIE Cel mai frumos complex turistic din Romania? Castelul de Lut Valea Zanelor, un proiect inedit din lut, piatra si paie

Satul hobbitilor in Romania? Pare o gluma, dar exact asa arata proiectul unor tineri antreprenori romani care si-au dorit alt fel de turism. Cei doi soti din Bucuresti si-au vandut casa, au lasat in urma Capitala si au inceput sa construiasca intr-un sat din Sibiu un mic castel desprins din povesti. Castelul este construit din lut, piatra, paie si alte materiale ecologice si va adaposti un hotel cu 10 camere si un restaurant cu mancare organica. Desi constructia nu a fost finalizata, locul este deja o atractie turistica, sute de oameni venind in fiecare saptamana sa viziteze locul.

Medalie de bronz la mondiale pentru handbalul feminin din Romania

Nationala de tineret a Romaniei la handbal feminin a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia. Handbalistele, cu varsta pana in 20 de ani, au invins in finala mica.

Medalie de bronz la mondiale pentru handbalul feminin din Romania

Nationala de tineret a Romaniei la handbal feminin a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia. Handbalistele, cu varsta pana in 20 de ani, au invins in finala mica.

Unul dintre cei mai consacrati antrenori de atletism din Romania, in stare critica: Familia face apel pentru donare de sange

Unul dintre cei mai mari antrenori ai atletismului romanesc trece prin clipe grele. Nicolae Marasescu este internat la Spitalul Colentina din Bucuresti, iar familia acestuia face apel la donare de.

Cum scot multinationalele banii din Romania. Oficial ANAF, despre cum este fraudat statul: Am identificat un miliard de euro

Dezvaluiri fara precedent facute de un oficial ANAF cu privire la cum fraudeaza statul multinationalele. Potrivit lui Ionut Misa, seful Directiei Mari Contribuabili din cadrul Agentiei Nationale de.

Cine e vedeta din Romania care a fost surprinsa asa la plaja, in Miami! Toti barbatii s-au uitat dupa ea

Ramona Gabor se distreaza in America unde se afla in vizita la Monica Gabor, sora ei. Pentru ca vrea sa se si relaxeze, ea a profitat de zilele insorite pentru a se bronza pe plaja din Miami. Paparazzii de peste Ocean au.

Ministrul Agriculturii: Oficiali ai Comisiei Europene plecau din Romania cu ladite de fructe si legume. Acum am ajuns sa mancam din import

Oficiali ai Comisiei Europene plecau din Romania cu ladite de fructe si legume, iar acum Romania a ajuns sa importe aceste produse, a declarat Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii, potrivit.

Ce taxe percep facultatile de Economie si Drept din Romania

Universitatile din Romania produc anual in medie 190. 000 de absolventi, cei mai multi dintre acestia fiind in domeniul economic si juridic. Facultatile de Drept sunt cele mai scumpe, taxele de scolarizare in cei patru ani de studii pentru licenta.

Legea refacerii sistemului de irigatii din Romania nu va produce efecte

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat astazi, la Iasi, ca legea adoptata anul trecut de Parlament care prevede alocarea unor sume de bani pentru refacerea sistemului de irigatii din Romania nu va produce efecte, potrivit unor surse din presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )