Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cardul de sanatate devine obligatoriu de miercuri pentru unele servicii medicale

Hotnews Hotnews,
 Cardul de sanatate devine obligatoriu de miercuri pentru unele servicii medicale

Din 1 iulie, cardul de sanatate devine obligatoriu pentru spitalizarea de zi sau continua, pentru investigatii paraclinice, precum RMN-ul sau ecografia, si pentru eliberarea medicamentelor de la farmacie, noteaza Mediafax. Pentru serviciile de urgenta, asa cum s-a intamplat si pana acum, nu este nevoie de card de sanatate. La medicul de familie si la policlinica, romanii vor avea nevoie de card de sanatate abia din 30 septembrie, iar pana atunci acestia pot oferi in continuare consultatii de la distanta. continuă pe Hotnews

Cardul de sanatate redevine obligatoriu de la 1 iulie. Care sunt exceptiile

Cardul de sanatate redevine obligatoriu, de la 1 iulie, a informat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, precizand insa ca exista anumite exceptii cand utilizarea cardului nu este ceruta.

Cardul de sanatate redevine obligatoriu de la 1 iulie

Toate serviciile medicale, de ingrijiri la domiciliu, medicamentele si materialele sanitare, precum si dispozitivele medicale se acorda si se valideaza, de la 1 iulie, cu cardul de sanatate.

Sedinta de guvern; pe ordinea de zi - si un proiect de OUG privind reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta, pe ordinea de zi figurand, intre altele, un proiect de ordonanta de urgenta referitor la reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii de persoane, scrie Agerpres. Astfel, pe agenda sedintei Executivului se afla un proiect de ordonanta de urgenta de completare a Legii nr. 2632010 privind sistemul unitar de pensii publice care prevede reducerea varstei standard de pensionare cu 13 ani pentru persoanele care au desfasurat activitati in domenii de risc maxim, cum ar fi activitati legate de substante explozive, pirotehnice, munitii, pentru un stagiu de cotizare de cel putin 25 de ani realizat in aceste activitati.

Guvernul discuta un proiect de reducere cu 13 ani a varstei de pensionare pentru unele categorii

Guvernul se reuneste astazi in sedinta, pe ordinea de zi figurand, intre altele, un proiect de ordonanta de urgenta referitor la reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii de persoane.

Cardul de sanatate redevine obligatoriu

Consultatiile la medicul de familie si specialistul din ambulatoriu sunt singurele exceptate pana la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )